Beoordelingen van Rose Garden Barneveld

Recente recensies van Rose Garden Barneveld

5 sterren na 61 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk alles was perfect. Complimenten er voor. Fantastisch georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sterkte in deze tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, erg mooie presentatie. Genoten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was vergeten bij de bestelling nassi in te vullen.Even gebeld en i.p.v. witte rijst zou ik voor 2 personen nassi krijgen.De bijkomende kosten zou ik bij de bezorging afrekenen. Helaas zat er alleen witte rijst bij. Kan gebeuren . Het eten was grandioos. Voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Een aanrader.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst om 16:30 op halen en om 16 :30 stond het klaar.perfect goede service. En het eten was weer lekker zoals altijd bij Rose Garden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was mals en alles lekker vers!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten Een echte aanrader

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was prima, precies zoals besteld. Ook de Covid-19 maatregelen werden goed in acht genomen.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De gerechten waren goed van smaak en temperatuur

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

. Stond precies op tijd klaar. Superfijn in deze barre tijden om lekker eten op te halen; heel goed! We hebben gesmuld😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de bezorging, heerlijke maaltijden, we hebben ervan genoten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indonesische rijsttafel super snel bezorgd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een beetje chaotisch zaterdagavond. Moest nog 20 minuten wachten ondanks online bestelling met vast tijdstip. De kroepoek miste, dus die houd ik nog tegoed. De mini loempias waren koud. Het is voor jullie ook een chaotische tijd waar ik wel begrip voor heb.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en goed geregeld zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou fijn zijn als je al bij het bestellen de wachttijd zou weten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk ook al lange tijd geen chinees gegeten uit angst voor......maar het was weer heerlijk....genieten. Thanks and " stay safe " !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we van hun gewend zijn. Heerlijk, smaakvol en op tijd geleverd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevallen..

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed! Alleen jammer dat het eten al koud was. En heel erg jammer is het als je een haar aantreft in de kip salade! Verder goede service

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging prima.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, prijs kwaliteit in deze barre tijden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfekt Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling naar volle tevredenheid uitgevoerd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima! Alleen ging het mis met online bestellen. Doir de drukte ivm corona waren veel bestellingen "kwijt". Moest daarom helaas erg lang wachten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👏

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en lekker eten 👍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Namens mij collega's bij de BDU-print was het heerlijk de babi pangang met nasi. En namens mij top en fijn dat het afhalen zo geregeld is. groet, Melvin Taribuka.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was stipt op tijd klaar!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag Buurman, Dat was een heel lekker hapje. Volgende keer gaan wij voor de sushi.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en lekker veel. Ga zo door!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag een menu besteld voor 2 personen, zoals algemeen bekend kun je hier met 2 personen meerdere dagen van eten.. Deze keer dus ook weer. Het eten was erg lekker, we gaan zeker vaker bestellen bij de Rose Garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de manier van bestellen als het bezorgen was super En uiteraard het eten zelf was zoals we gewend zijn heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregelt en zoals altijd lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend, goed verzorgd. Heerlijke verse sushi. Gerechten waren heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten hoe jullie het hebben opgepakt nav corona-ellende. Kwaliteit was zoals altijd en bezorgen was super geregeld.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zoals altijd! 👍

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat we lang moesten wachten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is 5 sterren De bezorging eveneens. Ga zo door!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goed geregeld en heerlijk eten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor deze service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging top en heerlijk gegeten👌🏻

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaken.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes bezorgd, top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating