Beoordelingen van Rose Garden Barneveld

Recente recensies van Rose Garden Barneveld

5 sterren na 340 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend tevreden, zowel over datgene wat we besteld hebben als over de bezorging, dit was zelfs binnen de aangegeven tijd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her eten was heerlijk! Vooral de sushi is een super aanrader...

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had maandmenu besteld. Alles was prima in orde en bezorging ook oké.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten altijd met zorg klaar gemaakt ! Precies de goede porties .

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van deze Indische rijsttafel gesmuld!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het eten altijd heerlijk! Verfijnd van smaak, met verse producten bereid. Dat proef je! De porties zijn prima.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden alles weer heerlijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, en wat een super heerlijke sushi !!!!!!! Echt fantastische !!!!! En suowr vriendelijke bezorgster !!!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes op tijd. Het eten was goed warm en echt heerlijk!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch, bezorging bedroevend, ruim 30 minuten te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, het was weer heerlijk!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, netjes op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben benieuwd of ik hierover wat hoor van u. Maar was niet tevreden deze keer. De mail geeft aan dat het onderweg is om 18.06. Maar het was ongeveer 20 minuten later pas binnen. En het was bijna koud en zeker niet opgegaan omdat het niet lekker is bijna koud. De loempia's waren koud. Dit zijn we niet van jullie gewent . heel erg Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede kwaliteit sushi Ruimte afhalen veel te klein in corona tijd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en het eten blijft heerlijk!!!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten. Kost wel een stuk meer als de andere Chinese restaurants maar dat is het zeker waard. Voor ons niks anders meer

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden. De site voor afhaalkaart is duidelijk en precies op de afgesproken tijd was het eten klaar. Ik vond alleen raar dat er €0,25 extra wordt berekend voor betalen via iDEAL.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles klopte precies...en het was allemaal heel lekker en verzorgd...een aanrader dus!! Goeie service...voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en netjes volgens afspraak bezorgd. Echt een aanrader!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super lekker. Me dochter heeft ook genoten ze mocht weer sushi. Nu ze een prachtige dochter had gekregen.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten later geleverd als aangegeven

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is van hoge kwaliteit en aanbevelenswaardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Eerste keer maar zeker niet de laatste beste sushi van Barneveld en de Chinees was ook heerlijk alles netjes verpakt en verzorgt

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd met bezorgen. Nette afhandeling. Heerlijke gerechten. Hoeveelheid meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom optijd, heerlijk warm en uitstekende kwaliteit

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Rose Garden, medewerkers, Helaas was de kwaliteit van gisteren 22 aug. niet de hoge kwaliteit , die we van u , in 20 jaar, gewend zijn. met vriendelijke groet, Derksen

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en eten was lekker. Wachthalletje bij ophalen was alleen veel te klein/te druk om 1,5 meter te kunnen aanhouden.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel bestellen. Wordt keurig op tijd geleverd. Wij zijn fan!! Kiezen tegenwoordig altijd voor het maand menu!!!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was super lekker. Maar ik had er 2 besteld en u had ze in 1 bakje gedaan .was voor 2 verschillende personen. Maar ik heb ze thuis verdeeld in bakjes.dus dat kwam wel goed ha ha.Ze vonden het heeeerlijk

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en prima op tijd. Kwalieit als vanouds.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rose Garden levert kwaliteit. Bezorging 4 sterren was nl ca. 20 te laat.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit two thumbs up, sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer, zoals altijd, genoten. Het was heerlijk. Bedankt!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, tussendoor status doorgekregen vd bestelling en heerlijk eten. Altijd genieten, bedankt en tot snel!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, binnen de afgesproken tijd. Voor herhalong vatbaar

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kostelijk gevarieerd gegeten en heel correcte bezorging

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg leuk en smaakvol samengesteld 3-gangen 'bistromenu', mooi op tijd en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende eten, van goede kwaliteit. Stond ook klaar op afgesproken tijdstip. De kroepoek ontbrak. In het bestelformulier stond Extra kroepoek bestellen. Dan verwacht je dat je standaard al kroepoek krijgt. Dit bleek niet zo te zijn.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer perfect

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling voor 18:00 uur besteld en het was er om 17:55 u. Zoals we gewend zijn van Rose Garden was het eten erg lekker en het was ook nog erg goed warm. Top kwaliteit en wat ons betreft de betere in zijn soort uit deze omgeving.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur! Kwaliteit!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig voor dat geld

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en heerlijk eten weer!!!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer prima voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weerzo als altijd heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk. Het kan zijn dat het niet mogelijk is, omdat u geen 06 heeft van de klant. Maar u stuurde een mail dat het eten onderweg is. Deze lees ik pas als ik de laptop aan heb. Zou het niet per sms kunnen. zo weet u klant dat het eten onderweg is. Maar net wat ik al zei het was heerlijk en op de afgesproken tijd. mvg Trudy van Dijk

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was uitstekend! Precies op tijd, goed warm en super lekker! We hebben enorm genoten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Zoals altijd van prima kwaliteit!! Prima bezorging, eten goed warm.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit. Deze keer 'gewoon' maandmenu besteld en een sushi schotel.. vooraf besteld en vooraf betaald via iDeal, dus ophalen en wegwezen.. zeker de moeite waard om vanuit Lunteren naar Barnebveld te rijden..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zeer goed Het bestelde eten was perfect goed warm en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Compliment voor de bezorger, de 1ste die onze locatie in 1 keer heeft gevonden.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima , complimenten!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Ook netjes ontvangen, de gefrituurde sushi was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten. Complimenten voor bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Wederom goede kwaliteit!!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten, bezorging is goed geregeld !!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon goed. 1 ding wat ik niet wist is dat er aubergine in de lak choi zit. Ik ben allergisch voor aubergine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en wederom heerlijk.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk altijd goed bij Rose Garden. Na een klacht over de smaak van een gerecht bij een vorige bestelling hetzelfde gerecht nogmaals extra meegekregen bij nieuwe bestelling. Was weer als vanouds gelukkig. Superservice!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niet warm (meer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Etens stond klaar toen ik kwam Was een heerlijke maaltijd

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerder deze week sushi gegeten en dat was echt top! Vanavond het vaderdag menu gegeten en dat was niet heel bijzonder. Niet slecht maar weinig uitgesproken smaken, De bami was vooral niet heel bijzonder. Al met al een krappe voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere nasi maaltijden en ook duidelijk te volgen website om bestellingen te doen in deze coronatijd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals goede kwaliteit en nu ook nog eens handig thuisbezorgd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog altijd de beste Chinees van Barneveld.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis genoten van een heerlijke Indische rijsttafel 👌🏼

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi besteld hier. Niet bepaald wat we gewend zijn...in positieve zin dan! Wauw, aan alles écht aandacht besteed. Opmaak was super en de smaken waren heel goed. Sojasaus en wasabi waren bijna overbodig. Zéker een aanrader!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur en van super kwaliteit. Heerlijk genoten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig netjes verzorgd. Alles mooi verpakt en alle gerechten zagen er geweldig uit! De smaken waren zo mogelijk nog beter! Wegens specifieke wensen moesten er enkele aanpassingen gemaakt worden aan de bestelde sushischotel. Dit was meer dan geweldig gedaan! En het bistromenu was ook heerlijk! Voor ons een geweldige kennismaking en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het Bistro afhaal menu. Aanrader

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. vriendelijke mensen. Zeer lekker eten.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was op tijd en warm. En zou het zeker zo weer doen. erg tevreden. mvg Trudy

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super lekker! Heerlijk genoten en bedankt voor de leuke verrassing ❤

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is hier echt top! Weer heerlijk gegeten

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, niks op aan te merken. Enige minpunt was de prosecco, die was bijna zuur en had weinig bubbels.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super lekker gegeten Gaan hier zeker weten vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer superlekker.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg genieten van de geroosterde kip. Helaas deze keer niet, was niet zoals anders. vooral taai en leek oud. De mihoen was lekker, maar de kip hebben we niet op gegeten!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk, die tekst op de papieren tas 😊. Het eten smaakte prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was op tijd en het eten was top. Goed warm en prima van kwaliteit. Niet zoals bij een standaard Chinees maar daarom misschien des te lekkerder. Alles goed op smaak en vooral de kippendijen in zoetzure saus waren fantastisch.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prettig geregeld* Het werd gebracht met een *big smile* We hebben heerlijk gegeten. Thanks.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op eenvoudige manier, en helemaal in deze moderne digitale tijd, de bestelling te plaatsen. De kwaliteit van datgene wat we besteld hebben was uitstekend. De afwikkeling bij de balie was correct, vriendelijk en goed georganiseerd. Ga zo door!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na al een keer in het restaurant gegeten te hebben en al een keer sushi te hebben gehaald, hadden we dit keer een familiemenu èn een maandmenu.. beide waren weer overheerlijk en de service was subliem en zeer corona-proof al met al zeer de moeite om vanuit Lunteren naar Barneveld te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eten was weer heel goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte fantastisch..!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En op een rustige dag besteld dus ook snel bezorgd. Het enige jammere vond ik dat het minimale bestelbedrag behoorlijk hoog ligt. Zeker als je maar voor 1 persoon besteld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd een dikke 10

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de maaltijd van bijzonder goede kwaliteit. De sushi was boven verwachting. Alles zag er uitstekend verzorgd uit.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld! Goede service en levering op de mat met ruim afstand 👍🏻

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima alleen de mihoen was een grote wite lange klont lange sliert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, smaakvolle gerechten zoals we gewend zijn van Rose Garden

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top beste mensen! Ondanks thuisblijven een topavond gehad dankzij jullie! Tot snel!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit goed van smaak Vers dat proef je Een verbeter puntje saté saus iets aan de flauwe kant

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten!! Sushi maandbox en een maandmenu 2-3p. Ruim voldoende! En die sushi is zoooooo lekker daar!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker, eerst besteld voor bezorging, toch gehaald, daarna alsnog bezorg. Da's niet handig, maar het werkt wel dus.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen Twee dagen geleden hebben we vooe het eerst loempia's bij u besteld. Eerlijk gezegd vielen deze enorm tegen. Ze waren nagenoeg alleen gevuld met taugé, daarnaast een paar stukjes kip en 1 of 2 stukjes ei. De smaak was flauw. De kwaliteit sloot niet aan bij wat we eerder aan gerechten bij uw restaurant hebben geproefd. In de salade van mijn dochter ontbraken de nootjes en bij de loempia's was geen chilisaus meegeleverd. Pluspuntje was de tijdige levering door Ramon. Hartelijke groet Karin Majoor

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben geweldig lekker gegeten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk op smaak

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Rose Garden is een top restaurant en we hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en prachtig op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het zag er weer Fantastisch uit zoals we gewend zijn Van rose garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging perfect.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed van smaak, maar mocht wat warmer. Het was erg druk met ophalen, had afhaalmoment 18:30 op de website gekozen, dit werd digitaal al later: 18:45. Eenmaal in de winkel kreeg mijn man om 19:15 pas het eten mee. Dat vonden wij erg jammer.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten super kwaliteit !!!!!! En alles was nog fantastisch op temperatuur. Voor herhaling vatbaar en een aanrader.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en smaakvol

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was toppie. We hebben er van genoten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer eten besteld bij rosé garden ipv cheng cong .Ook nu, was de bezorging veel te vroeg. Om 17.10 uur ipv 17.30 uur. Niet iedereen was hier al thuis. En het eten was niét warm, eerder koud.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was super en de bezorging was zelfs 5 minuten te vroeg!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering, vriendelijke bezorger

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Behalve de pangsit goreng. Die was helaas erg taai...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar helaas 3 kwartier later bezorgd dan de bedoeling was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld zoals altijd!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker !!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Keurig op tijd en kwaliteit is zoals altijd echt goed!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Rendang is echt mijn favoriet!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en goede bezorging

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Met zorg bereid en bezorgt. Makkelijk bestel proces. Werden keurig op de hoogte gehouden via de mail. Kwamen netjes op tijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan verwachte tijd, superverse sushi, echt heel erg lekker! Supertevreden!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld om 19.00 afhalen en binnen 5 min. terug. Was goed op temperatuur en smaakte overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfecte tijdsplanning m.b.t. afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten. Top gewoon.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk goed verzorgd!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend geregeld! Zeer tevreden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Even leek het erop dat ze volgens de website, toch geen bestelling uit Voorthuizen wilden bezorgen, maar later terug gebeld en alsnog werd het geregeld. Chapeau. Ik heb het eten weleens warmer mogen krijgen, maar de smaak was er zeker niet minder om.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was lekker, maar erg afgekoeld. Dat was heel erg jammer. De mini loempia'tjes waren daardoor taai. De kroepoek werd later nog gebracht.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en de sushi was overheerlijk! Complimenten, wij komen gauw weer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het smaakte uitstekend!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 3 gangen bistro menu as heerlijk Uitgesproken smaken, die lekker anders zijn dan standaard chinees. Een tiramisu als dessert vind ik wel lachen Getuigt van lef. Paar puntjes van aandacht... Eten was niet erg warm. Maak het iets duurder en zet er geen kosten bij, die je tevoren niet meldt Bouw in plaats daarvan een fooi mogelijkheid in. Hou alles zo transparant mogelijk Laatste tip: Doe er wat sfeer dingetjes bij, zoals servetjes Dan kan men er nog meer een dinertje van maken Maar alles bij elkaar Bedankt, het was top en hou vol Als alles weer normaal is, komen we het zeker over doen bij jullie.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu voldeed helemaal aan onze verwachting. De bezorging was keurig op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese rijsttafel besteld keurig op tijd geleverd en echt fantastisch lekker gegeten. Echt top restaurant. Een dikke 10!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging, lekker gegeten, jammer dat er geen foe hoe hai en geen saté ajam bij zat. Hoorde dacht ik wel bij het maandmenu.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel enorm tegen!!!! 1bak Bami veel te gaar andere matig, raar 2 verschillende??? We hadden specialiteiten besteld maar was echt niet speciaal!Het gerecht met gamba’s en vis bevatte 4 gamba’s en 4 stukjes vis weinig!!!! En het andere was met biefstuk en we hielden halve bak paprika met saus over echt heel weinig vlees! We hebben al gemaild maar geen reactie, jammer! Eerste en laatste keer voor ons!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een traktatie bij de borrel

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorgd op de afgesproken tijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18:00 besteld. De verwachte bezorgtijd was 19:25 en de werkelijke bezorgtijd 20:20... Het eten was ook nog eens koud, de kip van de saté uitgedroogd en de Babi Pangang smaakte naar kip in tomatensaus. Het was onze eerste keer bij rose garden, maar ik ben bang ook de laatste keer....

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service prima kwaliteit ook medewerkers aardig alleen erg laat 1 uur en kwartier later dan gepland…...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heerlijk! Goede bezorging en communicatie daarover. Omdat het zo lekker is hopen we op nog wat meer keuze voor sushi. We zagen ook iets verschil met jullie zusje in Voorthuizen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, op tijd geleverd, goede hoeveelheden; heerlijke Koningsdagmaaltijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk👌,we hebben ervan genoten! En thuis laten bezorgen,goed geregeld👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas bestond de Gado Gado voor 90% uit kleffe taugé. Smaakte niet, geen prijs kwaliteits verhouding.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Rose Garden. Bij de bestelling hadden wij aangegeven dat er om 17:15 geleverd kon worden. De tijdstippen 17:30, 17:45, 18:00, 18:15 en 18:30 zaten al vol. Dus dan maar iets eerder eten dachten wij. Om 16:30 kregen wij een mail dat de bezorger al onderweg was. We hadden ons eten al om 16:45 binnen in plaats van 17:15. Dus we zaten verplicht al om 16:45 aan ons avondeten. Een beetje vroeg! De bezorger gaf als reden aan dat ze vanwege de drukte alles direct uitleverden. Voor hetzelfde geld waar we nog niet thuis geweest. Het eten smaakte prima, we hadden alleen om 21:00 al weer trek :-).

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich prima. Maar ondanks dat ik anderhalf uur van tevoren online had besteld, was mijn bestelling pas een half uur later klaar dan het aangegeven tijdstip. Genoeg tijd dus om te zien hoe er omgegaan wordt met Coronamaatregelen. Personeel houdt geen afstand van elkaar. De aangegeven looproute wordt genegeerd, zowel door klanten als personeel. Eigenaresse draagt handschoentjes, welke ze aanhoudt als ze naar het toilet gaat ...

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, meer commentaar is niet nodig.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte bistro menu. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed te eten. Jammer dat je voor ideal moet betalen. Als ik in het restaurant pin hoef ik er ook niet voor te betalen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten... klein detail... een vrolijke handgeschreven tekst op de verpakkingstas!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Eigenlijk niks om op aan te merken. Tip#. Alleen bij de oriental hapjes misten we een sausje!! Verder was het uitstekend!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super goed! Een dikke tien. De bami was erg flauw van smaak en er miste naar mijn smaak wat meer saus bij de foe yong hai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hygiënische service en keurige bwtlakkkng. De bestelling was op afgesproken tijd klaar en was, zoals we gewend zijn, buitengewoon smakelijk.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze Sushi proeverij was heerlijk! Maar onze babi pangang was erg smaakloos. Dat was zo ontzettend jammer. We zijn een trouwe klant en hebben dit ook nog nooit meegemaakt.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super kwaliteit geleverd. Ook met bezorging. Heel knap. Top

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het heerlijk. Nu het restaurant dicht zit, is halen de enigste mogelijkheid om te genieten. Wij hopen dat het spoedig weer open is. De uitstekende bediening en de uitstraling daarvoor doen wij het.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en nu helemaal handig met de bestel site!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, en precies op tijd klaar

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, royale porties. Een aanrader

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk familiemenu. Ossenhaas en de groenten waren echt super!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en weer heerlijk gegeten. Samen moeten we er zo door komen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de smaken wederom erg flauw. Tausi saus smaakte amper naar zwarte bonen; in de pepersaus zat vanalles, maar nauwelijks peper...

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten. Top indische rijstafel

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vertrouwd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super voor elkaar lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super. Makkelijk om te bestellen en heel snel gebracht! Zeker voor herhaling vatbaar. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kwam mooi op tijd en het was heel erg lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Super service, dank je wel!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten keurig op tijd. Prima verzorgd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. De gepaneerde kip zouden we normaal niet gekozen hebben maar was echt verrukkelijk. Ze moesten nog wel wennen aan het nieuwe systeem ivm de corona en helaas waren de gebakken banaantjes vergeten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten op een mooie manier gepresenteerd. Perfect op tijd en correct volgens de nu geldende eisen bezorgd. Complimenten voor deze service. We gaan dit zeker herhalen zolang we niet fysiek bij jullie mogen komen eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! We misten wel jullie gastvrijheid en vriendelijkheid in het restaurant, maar dit is een prima oplossing zo. We hopen dat alles weer snel "normaal" wordt voor iedereen. Het thuis laten bezorgen met de vertrouwde service van Rose Garden. Altijd genieten!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was helaas hard. Het dessert vonden wij te simpel en niet lekker. Jammer. We hadden gehoopt op jullie heerlijke spekkoek 😃 Overige gerechten waren heerlijk en de bezorging en communicatie was perfect!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging niet helemaal goed. Ik denk een miscommunicatie in de keuken....Hebben bijna een uur op de bestelling moeten wachten...Wel mondelinge excuses gekregen

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd klopte precies met de aangegeven tijd. En het eten was lekker warm. Dat is fijn. Maar bovenal was de kwaliteit en de smaak des Rose Gardens. Oftewel: super lekker! Echt een aanrader.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld van het heerlijke Paasmenu! Zeer goede vlees kwaliteit! Keurig verpakt en met een glimlach werd het op de afgesproken tijd afgeleverd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker en goed verzorg eten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld op de site. Eten was klaar op afgesproken tijd. En het was heerlijk!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, we hebben genoten. Orginele gerechten in het paasmenu. Vlees en vis zorgde voor een lekkere afwisseling. Lekker toetje ook! Minpunt: het eten was niet zo warm. De maaltijd werd keurig en correct bezorgd, wel aan de vroege kant.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bijzonder lekker samengesteld bistro menu!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gedaan , toppie

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het paasmenu. Alles was lekker, maar de gefrituurde garnalen met asperges vonden wij geen succes. Niet krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima als altijd! Bezorging prima en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en correct. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Perfecte service.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er zeer van genoten. Erg lekker eten. Geweldig verjaardagsdiner voor mijn man 😊 Heel erg bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging was vriendelijk maar wel ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was zoals we gewend waren ongelooflijk lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super verzorgd en geweldige kwaliteit!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten smaakloos. Ik had Peking eend en Thaise curry ossenhaas besteld. Ik heb in m’n leven aardig wat eend gegeten maar dit was de slechtste Peking eend die ik heb gegeten. Weinig smaak en weinig eend. Het was meer een waterige saus met veel groenten en had ik dus niet besteld. Thaise curry zat ook amper vlees in. Het waren meer groenten gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service en zeer smakelijke gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn de vlees porties groter , deze keer was het erg weinig en aangevuld door loempias erg jammer

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ouder gaven aan heerlijk gegeten te hebben, zag er netjes verzorgd uit. Porties waren ruim zodat ze er de volgende dag nogmaals van hopen te eten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten hoge kwaliteit Goede smaak gewoon goed

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dessert viel wat tegen (te zoet), maar de rest was voortreffelijk. Complimenten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank jullie wel voor het heerlijke 3-gangenmenu. Het was warm, smaakvol, goed verzorgd en netjes bezorgd. Super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk. Vonden alleen het dessert erg tegenvallen vergeleken met het voor-en hoofdgerecht.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk alles was perfect. Complimenten er voor. Fantastisch georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sterkte in deze tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, erg mooie presentatie. Genoten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was vergeten bij de bestelling nassi in te vullen.Even gebeld en i.p.v. witte rijst zou ik voor 2 personen nassi krijgen.De bijkomende kosten zou ik bij de bezorging afrekenen. Helaas zat er alleen witte rijst bij. Kan gebeuren . Het eten was grandioos. Voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Een aanrader.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst om 16:30 op halen en om 16 :30 stond het klaar.perfect goede service. En het eten was weer lekker zoals altijd bij Rose Garden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was mals en alles lekker vers!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten Een echte aanrader

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was prima, precies zoals besteld. Ook de Covid-19 maatregelen werden goed in acht genomen.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De gerechten waren goed van smaak en temperatuur

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

. Stond precies op tijd klaar. Superfijn in deze barre tijden om lekker eten op te halen; heel goed! We hebben gesmuld😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de bezorging, heerlijke maaltijden, we hebben ervan genoten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indonesische rijsttafel super snel bezorgd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een beetje chaotisch zaterdagavond. Moest nog 20 minuten wachten ondanks online bestelling met vast tijdstip. De kroepoek miste, dus die houd ik nog tegoed. De mini loempias waren koud. Het is voor jullie ook een chaotische tijd waar ik wel begrip voor heb.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en goed geregeld zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou fijn zijn als je al bij het bestellen de wachttijd zou weten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk ook al lange tijd geen chinees gegeten uit angst voor......maar het was weer heerlijk....genieten. Thanks and " stay safe " !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we van hun gewend zijn. Heerlijk, smaakvol en op tijd geleverd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevallen..

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed! Alleen jammer dat het eten al koud was. En heel erg jammer is het als je een haar aantreft in de kip salade! Verder goede service

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging prima.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, prijs kwaliteit in deze barre tijden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfekt Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling naar volle tevredenheid uitgevoerd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima! Alleen ging het mis met online bestellen. Doir de drukte ivm corona waren veel bestellingen "kwijt". Moest daarom helaas erg lang wachten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👏

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en lekker eten 👍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Namens mij collega's bij de BDU-print was het heerlijk de babi pangang met nasi. En namens mij top en fijn dat het afhalen zo geregeld is. groet, Melvin Taribuka.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was stipt op tijd klaar!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag Buurman, Dat was een heel lekker hapje. Volgende keer gaan wij voor de sushi.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en lekker veel. Ga zo door!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag een menu besteld voor 2 personen, zoals algemeen bekend kun je hier met 2 personen meerdere dagen van eten.. Deze keer dus ook weer. Het eten was erg lekker, we gaan zeker vaker bestellen bij de Rose Garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de manier van bestellen als het bezorgen was super En uiteraard het eten zelf was zoals we gewend zijn heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregelt en zoals altijd lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend, goed verzorgd. Heerlijke verse sushi. Gerechten waren heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten hoe jullie het hebben opgepakt nav corona-ellende. Kwaliteit was zoals altijd en bezorgen was super geregeld.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zoals altijd! 👍

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat we lang moesten wachten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is 5 sterren De bezorging eveneens. Ga zo door!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goed geregeld en heerlijk eten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor deze service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging top en heerlijk gegeten👌🏻

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaken.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes bezorgd, top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating