Beoordelingen van Rose Garden Barneveld

Recente recensies van Rose Garden Barneveld

5 sterren na 615 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer geweldig lekker en bovendien prachtig om te zien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een uitstekende service, bezorging en kwaliteit van het eten. Ook met de specifieke wensen werd uitstekend omgegaan. Chapeau!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging was op tijd en t eten was weer heerlijk

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en fijn dat bezorging in Voorthuizen kan.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De nieuwe sushi waren voortreffelijk en het eten was nog warm na 45 minuten rijden. Het was de moeite waard om 30 km om te rijden.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet helemaal op tijd maar dat is begrijpelijk voor de zaterdag avond in Corona tijd. Het eten smaakte wel heerlijk. Het wachten was het waard

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst laten bezorgen, binnen 25 min waren ze er al! Super snel!! En zoals altijd was t eten weer heerlijk!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed verzorgd en heerlijk !!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

8.50 voor een patatje met een eetlepel rendang, veels te duur. Patat was lauw. Loempia speciaal, helaas enkel tauge, een reepje vlees en iets wat op ei lijkt.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Lekker afwisselend en zeer smaakvol. Levering was iets later dan gevraagd, maar binnen de marge die van tevoren was aangegeven.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en fijne service!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten gado gado en ossenhaas in zwarte bonensaus met gebakken banaan

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed op temperatuur en een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.....weer fijn om een goed Chinees restaurant gevonden te hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk! Bezorging precies was precies op tijd. Tevens gehoor gegeven om een gerecht vegetarisch te maken. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren super lekker gegeten..

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op afgesproken tijd klaar en het eten was heerlijk!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk. En de afspraak nagekomen over de vergeten kroepoek van de vorige bestelling. 👍👍👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top en heeft lekker gesmaakt

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌👍

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk met kip Fijn bedankt

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was meer dan een half uur later dan was afgesproken. Het eten was daardoor niet zo heel erg warm meer helaas.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijk eten!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was zoals altijd verrukkelijk We hebben echt genoten van Indische rijsttafel En dag twee nog eens nagenoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kregen mail dat het eten om 18.00uur bezorgd zou worden maar het was er sl om 17.10uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Genoten van de Indische rijsttafel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

het was erg lekker

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden. Ik vond het eten erg lekker en je krijgt goed gevulde bakken.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend zijn weer van topkwaliteit 😋😋 Netjes bij de deur afgegeven door een vriendelijke bezorger 😊👌

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, helaas bijna 1.5 uur te laat. Dat was te lang wachten, bestelling op tijd doorgeven maar dat maakt dus helaas niets uit.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas minder warm. Normaal is het bij Rose Garden super goed. Vandaar dat wij altijd daar halen of bestellen. De kwaliteit was erg lekker. We zullen zeker weer bestellen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er van genoten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk was de bezorgde maaltijd weer van uitstekende kwaliteit. Ons bezoek heeft er ook zeer van genoten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat bezorgd. Voor 100 euro was het weinig eten. De kwaliteit was goed.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje laat bezorgd maar dat begrijpen we volledig met zo’n drukke dag als nieuwjaarsdag. Alles smaakte voortreffelijk, jammer dat de kroepoek miste maar dat was niet erg omdat er voldoende was van alles. Tot de volgende keer!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten.later bezorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was kwalitatief goed. Bestelling werd echter pas om 19.20 bezorgd terwijl dit 18.00 uur zou zijn. Jullie belden om 18.15 dat het tussen 18.30-19.00 zou komen. Na bezorging ontbrak een deel van de bestelling. Na contact kwam dit alsnog.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rose Garden staat voor kwaliteit en smaak. Mensen met passie voor hun vak. Dat proef en ervaar je. 5 sterren is wat ons betreft altijd te weinig!!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer HEERLIJK!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgd en het was heerlijk! Wij hebben er van genoten! Dank jullie wel!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!! De bezorging was 20 minuten later dan afgesproken. Ze hadden er wel lekkere mandarijnen bij gedaan omdat we in quarantaine zitten. Top service!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd het was weer heerlijk. Vriendelijke mensen .

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, wel jammer dat de bestel bon was kwijtgeraakt en zo ook het eten erg laat.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het echt heerlijk met kip. Super. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zo klantvriendelijk,super goed gegeten

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk... de kroepoek mag wel wat verser...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie voor verkeerde dag besteld. Dat is gelukkig gelijk gecorrigeerd. Snelle correctie was er vandaag bij bezorgen ook van de bami (geleverd werd mie). Helaas verder voor kwaliteit een onvoldoende maar dat komt doordat gerechten lauw waren waardoor het veel minder lekker was, en soms zelfs taai. Ongetwijfeld door drukte kerst maar had dan minder bestellingen geaccepteerd

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk kerst dinner.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, snelle levering en vriendelijke bezorger!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ( maar ja dat is ook normaal) mooi op tijd door een zeer vriendelijk meisje bezorgd .

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk, zoals altijd!!! Super!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en super bedankt voor de leuke verjaardagsboodschap op het tasje.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect en keurig op afgesproken tijd 👍👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker zoals gewoonlijk. Ga zo door met maaltijd bereiden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

babi spek was heerlijk,bezorging ging perfekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst in al die tijd viel de kwaliteit wat tegen. De sushi rol (ebi) was heel dun en beide uiteinden niet/nauwelijks gevuld. Foto kan gestuurd worden indien gewenst. Alleen staartje Garnaal en wat rijst. De Tokyo rol was juist erg grof; veel te dik stuk komkommer. Ietwat teleurgesteld over bijbetaling voor rijst en extra euro voor bezorging. Maargoed; het was uiteindelijk wel lekker maar voor de totaalprijs viel t wat tegen al met al.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er kwamen maar 6 mini-loempia’s in plaats van de bestelde 10.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi gegeten vanavond, echt geweldig lekker!! Een feestje in deze coronatijd!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Aanrader

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van ee heerlijk gevarieerd menu. Iedereen aan tafel tevreden.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en netjes op tijd

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we misten onze kroepoek, wel betaald...

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super bedankt jullie

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, was nog goed warm. Niks slechts over te zeggen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling gedaan om af te halen, mooi op tijd klaar, en werd gastvrij ontvangen, smaakte als vanouds weer voortreffelijk. Groeten uit Voorthuizen, Wim

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we gewend zijn van Rosé Garden. Heerlijk

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bistro menu!! Goed eten en precies op afgesproken tijd geleverd.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste sushi! Echt een aanrader!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten van uitstekende kwaliteit elke keer weer! En personeel ook super!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima. Heerlijk

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk dus voor herhaling komen we zeker terug. 👍👍

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed 😌

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nagenoeg koud.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed het maar het was niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk sushi gegeten, top 👌🏻

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het dit keer niet wat we gewend waren van Rose Garden. Het eten was lauw toen het aankwam. Ook was er geen kroepoek bij geleverd. De kwaliteit van het eten was verder wel zoals gebruikelijk.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zeer smakelijk en helemaal in orde. Vriendelijke bezorger. Mooi op tijd. Complimenten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gistermorgen om half 8 onlineonline besteld. 17:45 ophalen. Eten stond op aangegeven ogenblik netjes klaar. Enorm lekker gegeten!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi We hadden de december aanbieding De Wasabi was iets te weinig voor 't aantal stuks (32) Maar verder geen op of aanmerkingen.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk! Echt een aanrader.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, was heerlijk! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer als van ouds geregeld

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder goed verzorgd, en heerlijk.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indische rijsttafel smaakte heerlijk en ruim voldoende porties.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was ruim een half uur te laat en het was niet warm

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd en eten zoals gewoonlijk weer heerlijk!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed ik mis alleen de sambal

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van de Sushi magic box en chinees voor de mannen, heerlijk!!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruim voldoende (variatie). Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Top!!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten en optijd

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het alleen een beetje bijzonder, dat als je voor € 70,00 besteld je voor bezorging, papieren zakje en betaling via Ideal extra moet betalen. De meeste restaurants doen dat niet!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze Chinees is ChiNice. Heerlijk gegeten. Kwaliteit proef je in alle gerechten.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging verliep perfect.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor 18.00 uur besteld kan 18.30 uur worden afgehaald, ca 18.45 uur klaar, jammer, maar het eten was lekker 😋

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten en op afspraak bezorgd

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 15 min later dan aangegeven. Kan gebeuren. We hadden familie menu besteld. Echter zat er geen kippendijtjes bij, dat vonden we wel echt erg jammer. Daarentegen hadden we een dubbele bak met tjap tjoy en laten we daar nu net niet zo vam houden..

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik in orde, voor herhaling vatbaar.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en perfect eten!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewoonlijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk eten! lekker hartstikke op tijd bezorgd! Lief! Ruime hoeveelheid, alleen maar complimenten!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami was weer heerlijk. Precies op tijd. Niets op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de Sushi van Rosegarden altijd zo goed! Lekker vers, unieke smaken.. wij hadden de nieuwe Sharing Box en die was echt een aanrader. Hopelijk blijft die voorlopig op het bezorg-menu staan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beoordeling laag omdat bestelling niet compleet geleverd werd. Eten ( wat we WEL kregen) was ok

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en goed warm en snel bezorgd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, smaakte heerlijk, perfect!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, vooral de gepaneerde kip. De miniloempia's waren te koud helaas en de kroepoek ontbrak. De bezorger was 20 minuten te vroeg.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn normaal echt grote rose garden fans maar wat viel het vanavond ontzettend tegen. Zompige garnalen, babi pangang spek die knapperig hoort te zijn was ook klef en het vlees van de gewone babi pangang droog. Daarnaast was "zo snel mogelijk" bezorgen, 5 kwartier. En daar betaal je dan ook nog 2,50 voor terwijl je al voor ruim 50 euro aan eten besteld. Helaas konden we vandaag niet zelf halen, volgende keer toch maar weer wel doen en dan hopen dat de kok een betere dag heeft!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal af en top!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de Indische rijsttafel en het was heeeerlijk !!!!!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was super lekker. Helaas is er met de bestelling iets mis gegaan, in plaats van chinese babi pangang is er een gerecht met kip geleverd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 3-gangen bistro menu was heerlijk! Ook de gebakken banaan was erg goed, hij was niet zacht geworden in de verpakking.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super gegeten Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na decennia lang geen chinees gehaald en gegeten te hebben vandaag als bedankje Chinees getrakteerd aan mijn schoonvader lWe waren aangenaam verrast door de heerlijke gerechten van Rosé Garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie Chinees met verzorgd eten. Op tijd bezorgd en makkelijk bestelproces.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Dik tevreden...!!!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een menu besteld maar ik vondt dat het niet heel warm was

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was FANTASTISCH! We bleven maar eten totdat er echt niks meer in pasten, heerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Top

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer top. Helaas de bestelde satesaus vergeten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk wederom En de bezorging helemaal top

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We konden gemakkelijk bestellen. Het eten kwam zelfs iets eerder dan de afgesproken tijd. Het was erg lekker en mooi opgemaakt. We gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warm! En heel lekker! Prima service !

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, echt een aanrader🤩

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit heel goed

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super zoals ik dat gewend ben jullie, dank jullie wel

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten. De bestelling was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima het was heerlijk

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

razend snelle bezorging. Zeer vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk: het geld dubbel en dwars waard. We hadden het driegangen bistro menu.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super 😋

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten. Het stond zelfs al klaar met afhalen. Prima service. Jammer dat de mini loempia's er niet bij zaten. Maar verder zeer tevreden.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet meer warm terwijl ik het exact om 18 uur kwam ophalen volgens mij stond het eten al een tijdje klaar. Was beetje teleurgesteld

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim op tijd Kwaliteit uitstekend

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer 👌👌👌👌👌👌 Maar geld vragen voor een plastic tasje (waar ik niet eens om vraag,) en voor een iDEAL transactie....dat kan echt niet!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalmenu 1-2 personen. Was heerlijk! Supervers, met name de gewokte groente en de krokante kip. Aanrader!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de garnalen waren niet krokant en warm, verder heerlijk gegeten

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en goed van smaak.En precies volgens planning BEZORGD!!!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. 1 min punt, er zat een plastic afsluitstrip in de bami.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Wat ik wel jammer vind is dat voor online bestellen transactiekosten worden gerekend, ook al gaat dit om een laag bedrag. Vind dat niet van deze tijd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten..

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Voldeed aan onze verwachting

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten een aanrader

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten !! Tomatensoep, bami, loempia's en sate. Alles nog heet , bezorgd op de afgesproken tijd door een vriendelijke dame !!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laten bezorgen was weer optijd en weer lekker gegeten zoals altijd. Tot de volgende keer weer.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hulp met bestellen, snelle bezorging en alles lekker warm. Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gevarieerd gegeten, zeer smaakvol. Alleen jammer dat van de 2 bestelde bami er slechts 1 werd geleverd, daarvoor in de plaats een nasi bak. Doet echter niets af aan de uitstekende kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot fan van jullie! Bestelling was zaterdag weer top!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen en afrekenen ging op eenvoudige wijze. De kwaliteit was, zoals gewoonlijk, voortreffelijk. Op het afgesproken tijdstip was het bestelde klaar om afgehaald te worden. Kortom : Aanbevolen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit voedsel! Klantvriendelijk team Daarbij klopt wachttijd die aangegeven word op de webpagina bij ophalen.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op geplande tijd en duidelijk het betere Chinese eten.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service als altijd. Website voor afhaal werkt uitstekend en bestelling stond netjes op tijd klaar.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk eten. Stond op de afgesproken tijd klaar om af te halen. Vriendelijke mensen

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest erg lang wachten op de bestelling en we hadden 1 x kippesoep te weinig. Het eten smaakte verder uitstekend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de juiste bestelling gekregen, Sushi besteld, maar compleet wat anders bezorgd, geprobeerd te bellen, meerdere keren maar tel wordt niet opgenomen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat ik niet meer tevreden was in Ede, heb ik voor het eerst hier eten afgehaald. En dat blijft zo in de toekomst ondanks de afstand. Het eten is kwalitatief erg goed en lekker. Stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip en het was erg netjes verpakt.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Goed warm bezorgt! Super!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was erg goed, al was de patat erg taai. De bezorger was erg vriendelijk. Helaas was was de bezorging niet tijdig, een half uur te laat.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zo En smaakte wederom heerlijk

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!!!! En alles nog lekker warm!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van een heerlijke maaltijd. Alles keurig op afgesproken tijd brzorgd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!!!!! Keurige bezorging , de gerechten waren uitstekend verpakt. Gaan we zeker vaker doen. Succes in deze moeilijke tijden.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldig lekkere rijsttafel! Indisch met 6 verschillende gerechten. We kunnen er 2 dagen van eten, kijk nu alnuit naar morgen! En bediening ook top, op tijd en met een grote glimlach.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed miste alleen de sambal

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten stond al meer dan een kwartier klaar, maar men was de bestelbon kwijt. Niemand die even iets komt vragen. Uiteindelijk zelf iets gevraagd, nadat ik andere mensen binnen zag komen en eerder weg zag gaan dan ik. Eten was dus lauw, tegen het koude aan, toen ik thuiskwam. Datzelfde gold voor de snacks, die ik eerder bij een snackbar had gehaald om meteen door te kunnen rijden naar huis. Een slechte service dus. Het eten was overigens, na opwarming, wel lekker.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weerprima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg goed en lekker. En mooi op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Beste uit de regio.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Staat altijd op tijd klaar als je het bestel. Vriendelijk personeel

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals gewoonlijk weer heerlijk en smaakvol de indische rijsttafel

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en goed warm. Stond netjes klaar toen we het afhaalden. Gewoon top !

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam keurig op tijd en het eten was super lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi gegeten. Ook goed georganiseerd qua bestellen. Helemaal top

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk! We hadden een menu voor 4-5 personen en dit was ook precies voldoende. De bezorging was mooi op tijd. Zijn zeer tevreden!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte kwaliteit, zeer smaakvol en bezorging prima op de afgesproken tijd.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service, eten was heerlijk warm en netjes optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeker voor herhaling vatbaar.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was als altijd lekker. Voor het eerst online besteld. Afhaaltijd aangegeven 17.15 ook bevestigd, Wij waren er om 17.08 en het eten stond al ingepakt en wel. Als wij dus om 15 over er geweest waren was het eten huis koud geweest. Zorg er voor dat voortaan de afhaaltijd ook de klaar tijd is

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit super

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was koud en de bami heel plakkerig en niet smakelijk. Sushi was erg lekker

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat er geen kroepoek bij

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk! Goede hoeveelheid en super kwaliteit eten!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en verse sushi

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk van smaak en opmaak. Service was ook goed. Volop genieten. We vinden het wel apart dat de rijst in kleinere bakjes werd gegeven ipv de altijd hogere/grotere bakjes. Voor het aantal personen was het dit keer aan de krappe kant. Was dat een vergissing?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.00 besteld,zou 17.50 komen waren er om 18.10,duurde lang,eten was perfekt,heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was heel goed maar het eten is te lang onderweg geweest, de mini loempia’s waren koud en de rest lauwwarm

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer niet tevreden, voor 17.40 uur eten besteld. Was er om17.15 uur. De bezorging was ronduit slecht. Had de indruk dat de tas met eten gevallen was. Bakje kapot saus eruit. Echt een zooitje. Contact opgenomen en konden nieuw eten krijgen. Maar in kader van verspilling vanaf gezien. Eten was gelukkig heerlijk. Rose garden kan beter bezorging zelf doen ipv deliveroo.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wel wat lang dat we eindelijk heerlijk kunnen eten van onze bestelling. Maar was weer volop genieten van de sushi en chinees.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat de kroepoek en spekkoek ontbrak. werd na-geleverd, maar of dat van harte ging

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet de gehele bestelling geleverd de mini loepia's zaten er niet bij. De sushi was lekker ook de rest was lekker alleen wat flauw van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en netjes op tijd bezorgd.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Behalve dat er nauwelijks saus bij de babi pangang zat, was het eten weer voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd en een aardige bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Rosé Garden menu afgehaald voor 10 personen. Echt helemaal geweldig. Word zeker vervolgd

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging aan de late kant maar het gevoel hierover ben je snel kwijt als je de eerste hapjes hebt genomen... erg lekker. Waarom geen 5 sterren?? De mini loempia's waren taai en paste niet bij de 5 sterren van de rest....

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

de sushi was heerlijk en het zag er ook geweldig uit: topkwaliteit!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

was erg lekker weer

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, het was alleen niet erg warm meer

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren niet wat ik gewend ben van rosé Garden. De sushi viel uit elkaar als we het met het stokje wilde eten. Bezorging was 40 minuten later dan voorspelt. Half 6 besteld, aangegeven dat we het zo snel mogelijk wilde, het werd 19.00 uur pas bezorgd. Het ging alleen om een bakje sushi......

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk... Dank jullie wel!!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed eten, kwaliteit top. Personeel zeer vriendelijk.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles erg lekker en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend tevreden, zowel over datgene wat we besteld hebben als over de bezorging, dit was zelfs binnen de aangegeven tijd.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Her eten was heerlijk! Vooral de sushi is een super aanrader...

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had maandmenu besteld. Alles was prima in orde en bezorging ook oké.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten altijd met zorg klaar gemaakt ! Precies de goede porties .

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van deze Indische rijsttafel gesmuld!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het eten altijd heerlijk! Verfijnd van smaak, met verse producten bereid. Dat proef je! De porties zijn prima.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden alles weer heerlijk

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering, en wat een super heerlijke sushi !!!!!!! Echt fantastische !!!!! En suowr vriendelijke bezorgster !!!!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes op tijd. Het eten was goed warm en echt heerlijk!!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch, bezorging bedroevend, ruim 30 minuten te laat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten, het was weer heerlijk!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, netjes op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik ben benieuwd of ik hierover wat hoor van u. Maar was niet tevreden deze keer. De mail geeft aan dat het onderweg is om 18.06. Maar het was ongeveer 20 minuten later pas binnen. En het was bijna koud en zeker niet opgegaan omdat het niet lekker is bijna koud. De loempia's waren koud. Dit zijn we niet van jullie gewent . heel erg Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede kwaliteit sushi Ruimte afhalen veel te klein in corona tijd

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en het eten blijft heerlijk!!!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten. Kost wel een stuk meer als de andere Chinese restaurants maar dat is het zeker waard. Voor ons niks anders meer

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden. De site voor afhaalkaart is duidelijk en precies op de afgesproken tijd was het eten klaar. Ik vond alleen raar dat er €0,25 extra wordt berekend voor betalen via iDEAL.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles klopte precies...en het was allemaal heel lekker en verzorgd...een aanrader dus!! Goeie service...voor herhaling vatbaar.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en netjes volgens afspraak bezorgd. Echt een aanrader!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer super lekker. Me dochter heeft ook genoten ze mocht weer sushi. Nu ze een prachtige dochter had gekregen.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten later geleverd als aangegeven

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is van hoge kwaliteit en aanbevelenswaardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Eerste keer maar zeker niet de laatste beste sushi van Barneveld en de Chinees was ook heerlijk alles netjes verpakt en verzorgt

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd met bezorgen. Nette afhandeling. Heerlijke gerechten. Hoeveelheid meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom optijd, heerlijk warm en uitstekende kwaliteit

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Rose Garden, medewerkers, Helaas was de kwaliteit van gisteren 22 aug. niet de hoge kwaliteit , die we van u , in 20 jaar, gewend zijn. met vriendelijke groet, Derksen

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar en eten was lekker. Wachthalletje bij ophalen was alleen veel te klein/te druk om 1,5 meter te kunnen aanhouden.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk en snel bestellen. Wordt keurig op tijd geleverd. Wij zijn fan!! Kiezen tegenwoordig altijd voor het maand menu!!!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer goed

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

was super lekker. Maar ik had er 2 besteld en u had ze in 1 bakje gedaan .was voor 2 verschillende personen. Maar ik heb ze thuis verdeeld in bakjes.dus dat kwam wel goed ha ha.Ze vonden het heeeerlijk

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en prima op tijd. Kwalieit als vanouds.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rose Garden levert kwaliteit. Bezorging 4 sterren was nl ca. 20 te laat.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit two thumbs up, sushi was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer, zoals altijd, genoten. Het was heerlijk. Bedankt!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, tussendoor status doorgekregen vd bestelling en heerlijk eten. Altijd genieten, bedankt en tot snel!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, binnen de afgesproken tijd. Voor herhalong vatbaar

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kostelijk gevarieerd gegeten en heel correcte bezorging

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg leuk en smaakvol samengesteld 3-gangen 'bistromenu', mooi op tijd en warm bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende eten, van goede kwaliteit. Stond ook klaar op afgesproken tijdstip. De kroepoek ontbrak. In het bestelformulier stond Extra kroepoek bestellen. Dan verwacht je dat je standaard al kroepoek krijgt. Dit bleek niet zo te zijn.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer perfect

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de bestelling voor 18:00 uur besteld en het was er om 17:55 u. Zoals we gewend zijn van Rose Garden was het eten erg lekker en het was ook nog erg goed warm. Top kwaliteit en wat ons betreft de betere in zijn soort uit deze omgeving.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed op temperatuur! Kwaliteit!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig voor dat geld

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service en heerlijk eten weer!!!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer prima voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weerzo als altijd heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heerlijk. Het kan zijn dat het niet mogelijk is, omdat u geen 06 heeft van de klant. Maar u stuurde een mail dat het eten onderweg is. Deze lees ik pas als ik de laptop aan heb. Zou het niet per sms kunnen. zo weet u klant dat het eten onderweg is. Maar net wat ik al zei het was heerlijk en op de afgesproken tijd. mvg Trudy van Dijk

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was uitstekend! Precies op tijd, goed warm en super lekker! We hebben enorm genoten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Zoals altijd van prima kwaliteit!! Prima bezorging, eten goed warm.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was zalig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit. Deze keer 'gewoon' maandmenu besteld en een sushi schotel.. vooraf besteld en vooraf betaald via iDeal, dus ophalen en wegwezen.. zeker de moeite waard om vanuit Lunteren naar Barnebveld te rijden..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was zeer goed Het bestelde eten was perfect goed warm en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Compliment voor de bezorger, de 1ste die onze locatie in 1 keer heeft gevonden.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima , complimenten!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Ook netjes ontvangen, de gefrituurde sushi was nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten. Complimenten voor bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Wederom goede kwaliteit!!!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten, bezorging is goed geregeld !!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was gewoon goed. 1 ding wat ik niet wist is dat er aubergine in de lak choi zit. Ik ben allergisch voor aubergine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld en wederom heerlijk.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk altijd goed bij Rose Garden. Na een klacht over de smaak van een gerecht bij een vorige bestelling hetzelfde gerecht nogmaals extra meegekregen bij nieuwe bestelling. Was weer als vanouds gelukkig. Superservice!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is niet warm (meer)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Etens stond klaar toen ik kwam Was een heerlijke maaltijd

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerder deze week sushi gegeten en dat was echt top! Vanavond het vaderdag menu gegeten en dat was niet heel bijzonder. Niet slecht maar weinig uitgesproken smaken, De bami was vooral niet heel bijzonder. Al met al een krappe voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere nasi maaltijden en ook duidelijk te volgen website om bestellingen te doen in deze coronatijd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals goede kwaliteit en nu ook nog eens handig thuisbezorgd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nog altijd de beste Chinees van Barneveld.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thuis genoten van een heerlijke Indische rijsttafel 👌🏼

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst sushi besteld hier. Niet bepaald wat we gewend zijn...in positieve zin dan! Wauw, aan alles écht aandacht besteed. Opmaak was super en de smaken waren heel goed. Sojasaus en wasabi waren bijna overbodig. Zéker een aanrader!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur en van super kwaliteit. Heerlijk genoten.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig netjes verzorgd. Alles mooi verpakt en alle gerechten zagen er geweldig uit! De smaken waren zo mogelijk nog beter! Wegens specifieke wensen moesten er enkele aanpassingen gemaakt worden aan de bestelde sushischotel. Dit was meer dan geweldig gedaan! En het bistromenu was ook heerlijk! Voor ons een geweldige kennismaking en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van het Bistro afhaal menu. Aanrader

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. vriendelijke mensen. Zeer lekker eten.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was op tijd en warm. En zou het zeker zo weer doen. erg tevreden. mvg Trudy

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super lekker! Heerlijk genoten en bedankt voor de leuke verrassing ❤

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is hier echt top! Weer heerlijk gegeten

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten, niks op aan te merken. Enige minpunt was de prosecco, die was bijna zuur en had weinig bubbels.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super lekker gegeten Gaan hier zeker weten vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer superlekker.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg genieten van de geroosterde kip. Helaas deze keer niet, was niet zoals anders. vooral taai en leek oud. De mihoen was lekker, maar de kip hebben we niet op gegeten!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk, die tekst op de papieren tas 😊. Het eten smaakte prima.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging was op tijd en het eten was top. Goed warm en prima van kwaliteit. Niet zoals bij een standaard Chinees maar daarom misschien des te lekkerder. Alles goed op smaak en vooral de kippendijen in zoetzure saus waren fantastisch.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prettig geregeld* Het werd gebracht met een *big smile* We hebben heerlijk gegeten. Thanks.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op eenvoudige manier, en helemaal in deze moderne digitale tijd, de bestelling te plaatsen. De kwaliteit van datgene wat we besteld hebben was uitstekend. De afwikkeling bij de balie was correct, vriendelijk en goed georganiseerd. Ga zo door!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na al een keer in het restaurant gegeten te hebben en al een keer sushi te hebben gehaald, hadden we dit keer een familiemenu èn een maandmenu.. beide waren weer overheerlijk en de service was subliem en zeer corona-proof al met al zeer de moeite om vanuit Lunteren naar Barneveld te rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd, eten was weer heel goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaakte fantastisch..!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. En op een rustige dag besteld dus ook snel bezorgd. Het enige jammere vond ik dat het minimale bestelbedrag behoorlijk hoog ligt. Zeker als je maar voor 1 persoon besteld.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd een dikke 10

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de maaltijd van bijzonder goede kwaliteit. De sushi was boven verwachting. Alles zag er uitstekend verzorgd uit.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregeld! Goede service en levering op de mat met ruim afstand 👍🏻

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima alleen de mihoen was een grote wite lange klont lange sliert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima service, smaakvolle gerechten zoals we gewend zijn van Rose Garden

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top beste mensen! Ondanks thuisblijven een topavond gehad dankzij jullie! Tot snel!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit goed van smaak Vers dat proef je Een verbeter puntje saté saus iets aan de flauwe kant

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten!! Sushi maandbox en een maandmenu 2-3p. Ruim voldoende! En die sushi is zoooooo lekker daar!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker, eerst besteld voor bezorging, toch gehaald, daarna alsnog bezorg. Da's niet handig, maar het werkt wel dus.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedemorgen Twee dagen geleden hebben we vooe het eerst loempia's bij u besteld. Eerlijk gezegd vielen deze enorm tegen. Ze waren nagenoeg alleen gevuld met taugé, daarnaast een paar stukjes kip en 1 of 2 stukjes ei. De smaak was flauw. De kwaliteit sloot niet aan bij wat we eerder aan gerechten bij uw restaurant hebben geproefd. In de salade van mijn dochter ontbraken de nootjes en bij de loempia's was geen chilisaus meegeleverd. Pluspuntje was de tijdige levering door Ramon. Hartelijke groet Karin Majoor

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben geweldig lekker gegeten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk op smaak

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Rose Garden is een top restaurant en we hebben heerlijk gegeten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en prachtig op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het zag er weer Fantastisch uit zoals we gewend zijn Van rose garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging perfect.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed van smaak, maar mocht wat warmer. Het was erg druk met ophalen, had afhaalmoment 18:30 op de website gekozen, dit werd digitaal al later: 18:45. Eenmaal in de winkel kreeg mijn man om 19:15 pas het eten mee. Dat vonden wij erg jammer.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten super kwaliteit !!!!!! En alles was nog fantastisch op temperatuur. Voor herhaling vatbaar en een aanrader.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit en smaakvol

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was toppie. We hebben er van genoten.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer eten besteld bij rosé garden ipv cheng cong .Ook nu, was de bezorging veel te vroeg. Om 17.10 uur ipv 17.30 uur. Niet iedereen was hier al thuis. En het eten was niét warm, eerder koud.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was super en de bezorging was zelfs 5 minuten te vroeg!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle levering, vriendelijke bezorger

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Behalve de pangsit goreng. Die was helaas erg taai...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker maar helaas 3 kwartier later bezorgd dan de bedoeling was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld zoals altijd!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker !!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Keurig op tijd en kwaliteit is zoals altijd echt goed!!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Rendang is echt mijn favoriet!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en goede bezorging

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Met zorg bereid en bezorgt. Makkelijk bestel proces. Werden keurig op de hoogte gehouden via de mail. Kwamen netjes op tijd.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan verwachte tijd, superverse sushi, echt heel erg lekker! Supertevreden!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld om 19.00 afhalen en binnen 5 min. terug. Was goed op temperatuur en smaakte overheerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfecte tijdsplanning m.b.t. afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten. Top gewoon.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk goed verzorgd!👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend geregeld! Zeer tevreden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd heerlijk. Even leek het erop dat ze volgens de website, toch geen bestelling uit Voorthuizen wilden bezorgen, maar later terug gebeld en alsnog werd het geregeld. Chapeau. Ik heb het eten weleens warmer mogen krijgen, maar de smaak was er zeker niet minder om.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was lekker, maar erg afgekoeld. Dat was heel erg jammer. De mini loempia'tjes waren daardoor taai. De kroepoek werd later nog gebracht.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en de sushi was overheerlijk! Complimenten, wij komen gauw weer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en het smaakte uitstekend!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 3 gangen bistro menu as heerlijk Uitgesproken smaken, die lekker anders zijn dan standaard chinees. Een tiramisu als dessert vind ik wel lachen Getuigt van lef. Paar puntjes van aandacht... Eten was niet erg warm. Maak het iets duurder en zet er geen kosten bij, die je tevoren niet meldt Bouw in plaats daarvan een fooi mogelijkheid in. Hou alles zo transparant mogelijk Laatste tip: Doe er wat sfeer dingetjes bij, zoals servetjes Dan kan men er nog meer een dinertje van maken Maar alles bij elkaar Bedankt, het was top en hou vol Als alles weer normaal is, komen we het zeker over doen bij jullie.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu voldeed helemaal aan onze verwachting. De bezorging was keurig op tijd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chinese rijsttafel besteld keurig op tijd geleverd en echt fantastisch lekker gegeten. Echt top restaurant. Een dikke 10!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging, lekker gegeten, jammer dat er geen foe hoe hai en geen saté ajam bij zat. Hoorde dacht ik wel bij het maandmenu.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel enorm tegen!!!! 1bak Bami veel te gaar andere matig, raar 2 verschillende??? We hadden specialiteiten besteld maar was echt niet speciaal!Het gerecht met gamba’s en vis bevatte 4 gamba’s en 4 stukjes vis weinig!!!! En het andere was met biefstuk en we hielden halve bak paprika met saus over echt heel weinig vlees! We hebben al gemaild maar geen reactie, jammer! Eerste en laatste keer voor ons!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een traktatie bij de borrel

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorgd op de afgesproken tijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om 18:00 besteld. De verwachte bezorgtijd was 19:25 en de werkelijke bezorgtijd 20:20... Het eten was ook nog eens koud, de kip van de saté uitgedroogd en de Babi Pangang smaakte naar kip in tomatensaus. Het was onze eerste keer bij rose garden, maar ik ben bang ook de laatste keer....

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service prima kwaliteit ook medewerkers aardig alleen erg laat 1 uur en kwartier later dan gepland…...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het heerlijk! Goede bezorging en communicatie daarover. Omdat het zo lekker is hopen we op nog wat meer keuze voor sushi. We zagen ook iets verschil met jullie zusje in Voorthuizen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, op tijd geleverd, goede hoeveelheden; heerlijke Koningsdagmaaltijd!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk👌,we hebben ervan genoten! En thuis laten bezorgen,goed geregeld👍

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas bestond de Gado Gado voor 90% uit kleffe taugé. Smaakte niet, geen prijs kwaliteits verhouding.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Rose Garden. Bij de bestelling hadden wij aangegeven dat er om 17:15 geleverd kon worden. De tijdstippen 17:30, 17:45, 18:00, 18:15 en 18:30 zaten al vol. Dus dan maar iets eerder eten dachten wij. Om 16:30 kregen wij een mail dat de bezorger al onderweg was. We hadden ons eten al om 16:45 binnen in plaats van 17:15. Dus we zaten verplicht al om 16:45 aan ons avondeten. Een beetje vroeg! De bezorger gaf als reden aan dat ze vanwege de drukte alles direct uitleverden. Voor hetzelfde geld waar we nog niet thuis geweest. Het eten smaakte prima, we hadden alleen om 21:00 al weer trek :-).

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten op zich prima. Maar ondanks dat ik anderhalf uur van tevoren online had besteld, was mijn bestelling pas een half uur later klaar dan het aangegeven tijdstip. Genoeg tijd dus om te zien hoe er omgegaan wordt met Coronamaatregelen. Personeel houdt geen afstand van elkaar. De aangegeven looproute wordt genegeerd, zowel door klanten als personeel. Eigenaresse draagt handschoentjes, welke ze aanhoudt als ze naar het toilet gaat ...

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, meer commentaar is niet nodig.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte bistro menu. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed te eten. Jammer dat je voor ideal moet betalen. Als ik in het restaurant pin hoef ik er ook niet voor te betalen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten... klein detail... een vrolijke handgeschreven tekst op de verpakkingstas!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten! Eigenlijk niks om op aan te merken. Tip#. Alleen bij de oriental hapjes misten we een sausje!! Verder was het uitstekend!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super goed! Een dikke tien. De bami was erg flauw van smaak en er miste naar mijn smaak wat meer saus bij de foe yong hai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een hygiënische service en keurige bwtlakkkng. De bestelling was op afgesproken tijd klaar en was, zoals we gewend zijn, buitengewoon smakelijk.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze Sushi proeverij was heerlijk! Maar onze babi pangang was erg smaakloos. Dat was zo ontzettend jammer. We zijn een trouwe klant en hebben dit ook nog nooit meegemaakt.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super kwaliteit geleverd. Ook met bezorging. Heel knap. Top

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het heerlijk. Nu het restaurant dicht zit, is halen de enigste mogelijkheid om te genieten. Wij hopen dat het spoedig weer open is. De uitstekende bediening en de uitstraling daarvoor doen wij het.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en nu helemaal handig met de bestel site!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, en precies op tijd klaar

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, royale porties. Een aanrader

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk familiemenu. Ossenhaas en de groenten waren echt super!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en weer heerlijk gegeten. Samen moeten we er zo door komen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de smaken wederom erg flauw. Tausi saus smaakte amper naar zwarte bonen; in de pepersaus zat vanalles, maar nauwelijks peper...

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig lekker gegeten. Top indische rijstafel

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vertrouwd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super voor elkaar lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super. Makkelijk om te bestellen en heel snel gebracht! Zeker voor herhaling vatbaar. Eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kwam mooi op tijd en het was heel erg lekker.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Super service, dank je wel!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten keurig op tijd. Prima verzorgd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed. De gepaneerde kip zouden we normaal niet gekozen hebben maar was echt verrukkelijk. Ze moesten nog wel wennen aan het nieuwe systeem ivm de corona en helaas waren de gebakken banaantjes vergeten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten op een mooie manier gepresenteerd. Perfect op tijd en correct volgens de nu geldende eisen bezorgd. Complimenten voor deze service. We gaan dit zeker herhalen zolang we niet fysiek bij jullie mogen komen eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! We misten wel jullie gastvrijheid en vriendelijkheid in het restaurant, maar dit is een prima oplossing zo. We hopen dat alles weer snel "normaal" wordt voor iedereen. Het thuis laten bezorgen met de vertrouwde service van Rose Garden. Altijd genieten!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer uitstekend!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was helaas hard. Het dessert vonden wij te simpel en niet lekker. Jammer. We hadden gehoopt op jullie heerlijke spekkoek 😃 Overige gerechten waren heerlijk en de bezorging en communicatie was perfect!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging ging niet helemaal goed. Ik denk een miscommunicatie in de keuken....Hebben bijna een uur op de bestelling moeten wachten...Wel mondelinge excuses gekregen

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd klopte precies met de aangegeven tijd. En het eten was lekker warm. Dat is fijn. Maar bovenal was de kwaliteit en de smaak des Rose Gardens. Oftewel: super lekker! Echt een aanrader.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gesmuld van het heerlijke Paasmenu! Zeer goede vlees kwaliteit! Keurig verpakt en met een glimlach werd het op de afgesproken tijd afgeleverd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker en goed verzorg eten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld op de site. Eten was klaar op afgesproken tijd. En het was heerlijk!!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, we hebben genoten. Orginele gerechten in het paasmenu. Vlees en vis zorgde voor een lekkere afwisseling. Lekker toetje ook! Minpunt: het eten was niet zo warm. De maaltijd werd keurig en correct bezorgd, wel aan de vroege kant.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bijzonder lekker samengesteld bistro menu!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gedaan , toppie

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden het paasmenu. Alles was lekker, maar de gefrituurde garnalen met asperges vonden wij geen succes. Niet krokant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima als altijd! Bezorging prima en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en correct. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel. Perfecte service.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er zeer van genoten. Erg lekker eten. Geweldig verjaardagsdiner voor mijn man 😊 Heel erg bedankt!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Bezorging was vriendelijk maar wel ruim een half uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. Het eten was zoals we gewend waren ongelooflijk lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten super verzorgd en geweldige kwaliteit!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het eten smaakloos. Ik had Peking eend en Thaise curry ossenhaas besteld. Ik heb in m’n leven aardig wat eend gegeten maar dit was de slechtste Peking eend die ik heb gegeten. Weinig smaak en weinig eend. Het was meer een waterige saus met veel groenten en had ik dus niet besteld. Thaise curry zat ook amper vlees in. Het waren meer groenten gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte service en zeer smakelijke gerechten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn de vlees porties groter , deze keer was het erg weinig en aangevuld door loempias erg jammer

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten..

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn ouder gaven aan heerlijk gegeten te hebben, zag er netjes verzorgd uit. Porties waren ruim zodat ze er de volgende dag nogmaals van hopen te eten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker gegeten hoge kwaliteit Goede smaak gewoon goed

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dessert viel wat tegen (te zoet), maar de rest was voortreffelijk. Complimenten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank jullie wel voor het heerlijke 3-gangenmenu. Het was warm, smaakvol, goed verzorgd en netjes bezorgd. Super!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk. Vonden alleen het dessert erg tegenvallen vergeleken met het voor-en hoofdgerecht.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk alles was perfect. Complimenten er voor. Fantastisch georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd !!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sterkte in deze tijd

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, erg mooie presentatie. Genoten!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was vergeten bij de bestelling nassi in te vullen.Even gebeld en i.p.v. witte rijst zou ik voor 2 personen nassi krijgen.De bijkomende kosten zou ik bij de bezorging afrekenen. Helaas zat er alleen witte rijst bij. Kan gebeuren . Het eten was grandioos. Voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Een aanrader.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst om 16:30 op halen en om 16 :30 stond het klaar.perfect goede service. En het eten was weer lekker zoals altijd bij Rose Garden.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!!!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was mals en alles lekker vers!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en lekker gegeten Een echte aanrader

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was prima, precies zoals besteld. Ook de Covid-19 maatregelen werden goed in acht genomen.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. De gerechten waren goed van smaak en temperatuur

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

. Stond precies op tijd klaar. Superfijn in deze barre tijden om lekker eten op te halen; heel goed! We hebben gesmuld😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de bezorging, heerlijke maaltijden, we hebben ervan genoten!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Indonesische rijsttafel super snel bezorgd.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een beetje chaotisch zaterdagavond. Moest nog 20 minuten wachten ondanks online bestelling met vast tijdstip. De kroepoek miste, dus die houd ik nog tegoed. De mini loempias waren koud. Het is voor jullie ook een chaotische tijd waar ik wel begrip voor heb.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en goed geregeld zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou fijn zijn als je al bij het bestellen de wachttijd zou weten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk ook al lange tijd geen chinees gegeten uit angst voor......maar het was weer heerlijk....genieten. Thanks and " stay safe " !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals we van hun gewend zijn. Heerlijk, smaakvol en op tijd geleverd

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bevallen..

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed! Alleen jammer dat het eten al koud was. En heel erg jammer is het als je een haar aantreft in de kip salade! Verder goede service

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging prima.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, prijs kwaliteit in deze barre tijden.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfekt Zeker voor herhaling vatbaar

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling naar volle tevredenheid uitgevoerd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima! Alleen ging het mis met online bestellen. Doir de drukte ivm corona waren veel bestellingen "kwijt". Moest daarom helaas erg lang wachten.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk👏

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en lekker eten 👍

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Namens mij collega's bij de BDU-print was het heerlijk de babi pangang met nasi. En namens mij top en fijn dat het afhalen zo geregeld is. groet, Melvin Taribuka.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bestelling was stipt op tijd klaar!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag Buurman, Dat was een heel lekker hapje. Volgende keer gaan wij voor de sushi.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en lekker veel. Ga zo door!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen zondag een menu besteld voor 2 personen, zoals algemeen bekend kun je hier met 2 personen meerdere dagen van eten.. Deze keer dus ook weer. Het eten was erg lekker, we gaan zeker vaker bestellen bij de Rose Garden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de manier van bestellen als het bezorgen was super En uiteraard het eten zelf was zoals we gewend zijn heerlijk !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geregelt en zoals altijd lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit uitstekend, goed verzorgd. Heerlijke verse sushi. Gerechten waren heerlijk

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten hoe jullie het hebben opgepakt nav corona-ellende. Kwaliteit was zoals altijd en bezorgen was super geregeld.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Zoals altijd! 👍

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer dat we lang moesten wachten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is 5 sterren De bezorging eveneens. Ga zo door!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Goed geregeld en heerlijk eten!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor deze service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging top en heerlijk gegeten👌🏻

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentieke smaken.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes bezorgd, top!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating