Beoordelingen van Rose Garden Barneveld

Recente recensies

5.0
Van de Kamp
22 mei 2022

Top Snelle bezorging Eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P Dekker
22 mei 2022

Liever iets meer sojasaus .

Ankie Mulder Brouwer
21 mei 2022

Alles prima op tijd klaar, eten was heerlijk. Echt helemaal niets op aan te merken.

Jan
15 mei 2022

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny van der Meer
13 mei 2022

we hebben er weer heerlijk vsn genoten

De bruijn
13 mei 2022

Heerlijke sushi ..heel erg vers en ontzettend lekker!

M. Loogman
13 mei 2022
Adi van der Maten
11 mei 2022

het was heerlijk!

Wilma van de Beek
10 mei 2022

Ziet er weer keurig uit! Hele maaltijd gaat morgen mee naar Denemarken naar onze zoon en schoondochter! Dannist ook nog prima te eten! Super bedankt!

van Middendorp
10 mei 2022

Het was weer prima.

G van Dijk
9 mei 2022

Uitstekend van smaak en heerlijk warm

Van de heg
8 mei 2022

We hadden dit keer de Moederdag box besteld, wat was hij weer zalig! Met veel verschillende soorten sushi. We hebben weer genoten

Ali de Vos
7 mei 2022

Het was perfect en heerlijk. Het enige wat een beetje lastig was, dd vakjes waren van onderen vettig.

William Hardeman
2 mei 2022

Zeer vriendelijk personeel. Eten matig. Alles had een zure nasmaak. Alleen de nasi vond ik echt lekker.

Mark
1 mei 2022

Heerlijk sushi pakket op Koningsdag

Hans Broekhuis
30 april 2022
G.Gerritsen
30 april 2022

Heel erg goed en snel geregeld Wij hebben er met zijn allen goed van gegeten

Tobias toemp
29 april 2022

Beste eten wat ik ooit heb gegeten op die ene keer na

Postma
28 april 2022
Berry
24 april 2022

Gisteren sushi en loempia’s afgehaald. Kwaliteit is altijd super goed. Het verbaasde ons dat de loempia’s alleen maar gevuld waren met taugé. Er zat geen stukje vlees in. Dat vonden wij wel jammer. Misschien hadden wij wel de verkeerde besteld? De Sushi was echt van zeer hoge kwaliteit.

Groot
23 april 2022

Smaakte allemaal heerlijk!

Henk
22 april 2022

Het was heerlijk

Geurt
18 april 2022
Meijer
18 april 2022

Zoals altijd: alles top!!!!

Martine van de Veen
17 april 2022

Jammer dat t eten vergeten was en de wasani en soja vergeten. Werd wel netjes opgelost overigens

Mendy Windey
15 april 2022

Lente sushibox was fantastisch. We hopen dat deze in het assortiment blijft!!!

Aafke
14 april 2022

Alles vers en smaakvol . Heerlijk gegeten!!

Rita Morren
11 april 2022

Snel en lekker

Marja
10 april 2022

Heerlijke bistro gerechten gegeten

Tiny van der Meer
8 april 2022

weer genoten kom hier al jaren alleen jammer dat ze niet bezorgen in Stroe moet altijd met de auto om het op te halen maar daarom smaakt het niet minder

Willem Thissen
7 april 2022

Eten van prima kwaliteit, vriendelijk personeel, wat wil een mens nog meer ?

Anoniem
5 april 2022

Het eten smaakte weer goed, zoals altijd!

M van Rooij
1 april 2022

Kwaliteit was zoals we gewend zijn van Rose Garden. Goed en lekker.

Weerheim
28 maart 2022

Het was weer héérlijk!!!!! En precies op de tijd dat afgesproken was!!! Bedankt.

Wissink
28 maart 2022
An
27 maart 2022

Schoner werken en smakelijker

Jannie Remmelts
27 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten. Sushi was voor ons nieuw maar was verrukkelijk.

Van de beek
27 maart 2022

Bestelling mooi op tijd en smaakte weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Zijlstra
27 maart 2022

Smaakvol en keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
25 maart 2022

Niks aan op te merken. Goed eten voor een goede prijs!

Germaine
25 maart 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten met onze vrienden, het eten is vers en smaakt overtreffelijk

Lisanne
20 maart 2022

Uitstekende sushi. Patatjes geen aanrader. Slap en smaakloos.

John de mol
18 maart 2022

Super

Nelly van Ginkel
15 maart 2022

Was weer super lekker tot kwaliteit

Van den Berg
13 maart 2022

Zoals altijd; heerlijk genoten van het lekkere eten!

Super lekker gegeten en een snelle bezorging.
12 maart 2022
Marieke
12 maart 2022

Het was weer heerlijk!! Fijn ook dat jullie vegetarische varianten hebben!! Bedankt weer👍

Verbeek
12 maart 2022

Het was goed op tijd en weer erg lekker 😋

Joke de Blecourt
11 maart 2022
Ardin van den heuvel
11 maart 2022

Het was heerlijk!!

Jan
6 maart 2022

Babi pangang was bijzonder vet Meer als normaal

Edwin
5 maart 2022

Heerlijk, zoals altijd

Eelco
4 maart 2022

Was heerlijk, voldoende en zeer smaakvol. De super verse groenten in de Tjap tjoi 👌

Pieter
2 maart 2022

Heerlijke sushi beste van Barneveld

Angelique
27 februari 2022

Weer super lekker, bedankt :)

Rene van den Hudding
25 februari 2022

Weer heerlijk thuis gegeten, super kwaliteit en bezorging

Frank Benus
23 februari 2022
Aafke
22 februari 2022

Heerlijk gegeten. Vers en smaakvol

René
21 februari 2022

Heel lekker gegeten, alleen de kroepoek is een beetje aan de prijzige kant.

Noorman
21 februari 2022

Ik was 5 minuten te vroeg. Het eten stond al klaar en bleek bij aankomst thuis niet erg warm. (reistijd auto 3min) Prijs /Kwaliteit dit keer niet super. Simpele basis zaken zoals kroepoek ontbreken en moeten bij navraag extra betaald worden. Mijn mening is dat dat de prijs die voor het product betaald moet worden niet meer in verhouding staat. (te duur). Tip: wanneer de prijs en kwaliteit en hoeveelheid goed is blijven mensen komen. Dit is overigens de derde keer dat er wat aan de bestelling markeerde. Verder heb ook ik bij u heerlijk gegeten.

Piet den Ouden
20 februari 2022

Had alleen wat warmer gemogen.

Henriette Kas
19 februari 2022
Tianne
19 februari 2022

Helaas wasabi en soya saus vergeten mee te geven. Vlgde X beter!

Ria Morren
18 februari 2022
Annet Wilts
18 februari 2022

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd ondanks de storm!

P sieling
17 februari 2022

Prima weer, mooi op tijd en erg lekker

Morren
16 februari 2022
Jelthe kloens
16 februari 2022
Aline
14 februari 2022

Heerlijke sushi !

Veldhuizen
14 februari 2022
Heerlijk zoals altijd.
14 februari 2022
T.den Boer
13 februari 2022

Keurig optijd bezorgd, berzorger heel vriendelijk. De maaltijd was erg lekker, en warm

Pontier
12 februari 2022

Geen verbeterpunten. Het is de lekkerste van Barneveld met een heel breed assortiment. Heerlijk!

Gert Jansie
12 februari 2022

Het was keurig op tijd en eten prima

Ronaldvanderlubbe
10 februari 2022

Perfect geregeld

Visser
6 februari 2022

Vlees was taai,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tammerijn
6 februari 2022
Jan
5 februari 2022
Elea
5 februari 2022

Altijd weer top!

A.A.
5 februari 2022

Sushi was superlekker! Helaas was men vergeten de stokjes en sojasaus bij de bestelling te doen. Volgende keer beter. Verder top!

Els schut
4 februari 2022

Fantastisch iedere keer weer, de geuren en smaken. Tip: graag halve porties gaan verkopen.

Erika Henning
4 februari 2022

We bestellen vaker bij jullie en eigenlijk nooit klachten. Nu zijn we er echter allemaal ziek van helaas 😞😞😞😞

Inge Morren
4 februari 2022

Opnieuw heerlijk gegeten!

M.Loogman
30 januari 2022
Heleen Burgering
30 januari 2022

Heerlijk kwalitatief goede sushi. De sushirijst was lekker zacht en niet te zuur. Wij hadden een dure box echter zat er in veel dingen surimi e. Zalm was lekker dr geweest. Ik zal zeker weer sushi bestellen.

Jan Workamp
30 januari 2022

Eten was, zoals gebruikelijk, zeer smaakvol maar helaas deze keer niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
30 januari 2022

Het eten was weer super lekker

Anna
30 januari 2022
Evert
29 januari 2022

Precies volgens afgesproken tijd en uitstekende kwaliteit

Edwin
29 januari 2022
Pieter
29 januari 2022

Genoten van heerlijke sushi. In Barneveld nog geen betere kunnen vinden!

Aukje
19 januari 2022

Heerlijke sushi en warme borrelhapjes gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van den Ham
18 januari 2022

zeer goede kwaliteit

Angelique
16 januari 2022

Bedankt weer voor het lekkere eten en de goede service

Wilma
16 januari 2022

De Indonesische rijsttafel is deze keer erg lekker. Heerlijke gerechten.

G Borgers
15 januari 2022

Wij zijn tevreden. Het was genoeg en lekker👍👍

Jacolien
15 januari 2022

Het eten was heerlijk. Meer dan genoeg. Alles lekker warm en goed op tijd ! 10 points

Peter sieling
14 januari 2022

Heerlijk weer! Wat een feeste

Ruud Koch
13 januari 2022

De door ons bestelde Indonesische rijsttafel was boven verwachting heerlijk. Dit was veruit de lekkerste rijstafel sinds tijden.

Mieke
12 januari 2022

GEWOON GOED ZOALS ALTIJD

H B
10 januari 2022
Rico
9 januari 2022

De kwaliteit is super en daarom bestellen we hier ook altijd. Puntjes van kritiek zijn; - redelijk kleine porties voor de in verhouding hoge prijzen. -Geen gratis kroepoek bij een bestelling van 140 euries! Dit geeft zelfs een meerprijs van €3.80….. Bij de Jumbo € 0.70…. -kosten voor betaling met IDeal. Dit maak je echt nergens mee! Verder nogmaals wel hele goede kwaliteit!

NN
9 januari 2022

Eten was heerlijk, alleen niet warm. Het stond al klaar, terwijl we vroeger arriveerden om het af te halen. Het was lauw.

Sander
9 januari 2022

Het bestellen verliep erg soepel en de service was erg goed

R. de Jong
7 januari 2022

Kwaliteit van het eten was zoals altijd weer super! Erg genoten alleen jammer dat de bestelde gyoza er niet bij zat.

Geert
7 januari 2022

Was weer genieten! Lekker op tijd, waanzinnig eten, fantastisch restaurant!

Herma Kuijsten
7 januari 2022

Heerlijk gegeten, top kwaliteit en goede service!

Nicolet
7 januari 2022

In 1 woord heerlijk!

Pater
7 januari 2022

Het eten was erg lekker. De bezorging was ook goed mooi optijd

Piet
7 januari 2022

Goede smaak, correct geleverd.

P sieling
7 januari 2022

Wat een genot, indonesiche rijstafel, mooie smaken en erg goede kwaliteit. Hier gaan we weer vaker bestellen. Is de prijs meer dan waard

Bianca
6 januari 2022

Echt heerlijk gegeten. Bami was heerlijk. Het vlees super mals. Wij bestellen zeker opnieuw bij jullie. En als de coronaregels het weer toelaten komen wij in het restaurant eten.

Herman Schut
6 januari 2022

Heel erg goed, vooral nu in deze tijd, eten is fantastisch, complimenten!!

Reijersen
6 januari 2022

Heerlijk eten, top klasse! Niet goedkoop, maar de kwaliteit is erg goed.

Angela
5 januari 2022

Ik bestelde de Indonesische rijsttafel voor twee personen. Het eten was héérlijk! Ruim voldoende voor twee personen. Heel lekker dat er veel verschillende gerechten bij zitten, zodat je af kunt wisselen en kunt delen. Echt een aanrader!

GH
4 januari 2022

De bestelling werd helaas 30 minuten later dan verwacht bezorgd. Vond het niet echt warm meer, maar we hebben lekker gegeten.

Pluimers
3 januari 2022

Ondanks grote drukte en storing met ideal, op tijd geleverd en heel lekker. Goede service.

Hendriksen
3 januari 2022

Het was super lekker en stipt op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wil
2 januari 2021
Evert
1 januari 2021

Kwaliteit van de gerechten zijn heel goed, de wachttijd was jammer en om het gevoel optimaal te krijgen zou ik hier extra aandacht aangeven

LvM
1 januari 2021

Weet top gegeten team Rose Garden!

Anoniem
1 januari 2021
Hein Groenewoud
31 december 2021

Ga zo door

Jan
31 december 2021

Altijd succes

Merel
31 december 2021

Eten was erg lekker, echt een aanrader

Hans koopman
30 december 2021

Heerlijke sushi, vers en smaakvol gemaakt. Een verademing tussen alle sushimeuk van thuisbezorgd.nl. Een aanrader

Nelie
30 december 2021
van de Beek
27 december 2021

Heerlijk gegeten. Hadden het kerstpakket, dit was qua smaak perfect! Afhaaltijd liep wat uit, maar wat wil je met die drukte. Complimenten!!!

Anoniem
26 december 2021
Anoniem
26 december 2021

Heel super gesmaakt👌🏼

Berry
26 december 2021

Heerlijke maaltijd gehaald. Wat is de kwaliteit toch elke keer weer super. Of je nu in het restaurant eet of afhaal. Altijd top.

Margaret
25 december 2021

Top

Swankhuizen
24 december 2021

Heerlijk eten. Goed vezorgd. Zeer aantrekkelijke prijzen. Goede service

Sabandar
24 december 2021

Lekker eten, wel jammer dat ze het bier waren vergeten.

Bos
22 december 2021

Kwaliteit super, helaas half uur te laat.

Van der vliet
22 december 2021

Goede en smakelijke maaltijd

Henk Rijnders
22 december 2021

We beginnen met 1 ster want we hebben nog niets ontvangen en niets geproefd. Ongetwijfeld zullen het 5 sterren worden. We wachten het af.😂

Van't Hof
21 december 2021

Heel erg lekker, brengen ging super fijn!! Dit gaan we echt zeker nog vaker doen!

Betsie de Kruyff
21 december 2021

Wat geweldig. Een dikke 10. Alles zag er zo verzorgd en mooi uit. Het was zo lekker. Onze kinderen en kleinkinderen hebben heerlijk gesmuld. Dank jullie wel

snitselaar
21 december 2021

Ik vind het fijn als bij de reserverings bevestiging ook de datum en tijd mee gegeven kunnen worden Dit is om eventuele misverstanden te voorkomen

Tiny
19 december 2021

Het was weer heerlijk, zoals altijd😊

Kirsten
19 december 2021

Het eten was erg lekker, alleen hadden jullie mij om 17:50 gebeld of het eten kon komen, want het was al klaar gemaakt. Meestal heb ik daar geen probleem mee, maar was niet ik de buurt. Terwijl we om 18:30 hadden besteld, maar het eten was niet warm, dat was wel zonde van het geld. En dacht dat er wel kroepoek bij zat, stond alleen bij extra opties extra kroepoek €3,50 dat vond ik niet nodig, want dacht er zit wel kroepoek bij.

Kemp
18 december 2021

Alles was perfect van smaak en lekker warm. Een prima restaurant en afhaal service. Alleen jammer dat jullie nu niet in Voorthuizen bezorgen.

Lisette Beker
17 december 2021

Heerlijk eten. En meer meer dan genoeg. Echt een aanrader.

Gert Heimgartner
17 december 2021

Heerlijk eten. Elke keer weer.

Oscar Witting
12 december 2021

Zoals altijd super lekkere sushi. Wat een smaakbeleving. Heerlijk gegeten.

Pol
11 december 2021

Bezorging keurig op tijd. Kwaliteit. Top!!!

Paul
11 december 2021

zou om 18.45 klaar zijn , was 19.00 uur

Peter Van de weerd
10 december 2021

Top sushi

Michel
10 december 2021

Jarenlang klant, altijd top van smaak en kwaliteit.

Van Harten
8 december 2021

Prima kwaliteit eten. Bezorging is punctueel. Niet goedkoop, maar super heerlijk eten. Vriendelijk personeel. Ga zo door!!!!

Taverne
7 december 2021

Prima eten, eerder geleverd. Helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
5 december 2021
Jan
5 december 2021
Bea
5 december 2021

Heerlijk eten en super fijne site om te bestellen!!

E. van Middendorp
5 december 2021

Heerlijke sushi, een aanrader voor een leuke avond met een hapje erbij.

Timo Cornet
4 december 2021

Via de website besteld, een tijd afgesproken, online betaald en heeeeeerlijk gegeten.

Piet den Ouden
4 december 2021

Heel lekker.

Sandra
3 december 2021
S. BAX
2 december 2021

Prima verzorgd! Dank u wel

Hendriksen
30 november 2021

ruim 45 minuten later bezorgd. Jammer ik ga geen gebruik meer maken van de bezorgoptie.

Wilianne
30 november 2021

Topservice en heel fijn dat jullie ook bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Ockeloen
29 november 2021

Voor het eerst besteld. Was heerlijk

A. van Middendorp
28 november 2021

Was weer super lekker maar dat is het altijd . Heerlijk eten !!

Bianca
28 november 2021

Online besteld voor 18:00, en dan nog half uur wachten tot dat het klaar is, het eten was heerlijk maar de service is echt achteruit gegaan jammer...

Danhof
26 november 2021

We hebben vanavond met het ophalen van de bestelling helaas een hele andere bestelling gekregen dan besteld. Ik heb bij het afhalen de bon aan de tas nog gecontroleerd en alles klopte daarop. Thuis gekomen was ongeveer alles anders dan besteld. Doordat we al wat later waren hebben we het wel opgegeten. Ik denk dat de bon op de verkeerde tas is gekomen

Marion van Zwetselaar
23 november 2021

Het was weer heerlijk!!!

Cor
22 november 2021

Kwaliteit was prima, levertijd 30 minuten langer dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert Meerveld
21 november 2021

Uitmuntende kwaliteit en opmaak Bezorging prima op tijd

Jacqueline
20 november 2021
Bertina van Geresteyn
18 november 2021

Het eten smaakte heel erg lekker, zoals altijd, top!

Dennis
18 november 2021

Helemaal top!

Saskia Van Hamersveld
15 november 2021

Weer heerlijk genoten van de Indische rijsttafel. We hebben zelfs de dag erna nog van kunnen eten zo uitgebreid. Suggestie; Wij eten zelf zoutloos en het viel ons wel op dat we s avonds erg dorst hadden. Wellicht een idee om dit ook aan te bieden: een zoutloze menu?

Heg
14 november 2021

Het was onwijs zalig! We hebben genoten!

Jantine
14 november 2021

Altijd super

Beste ooit
14 november 2021

Nie normaal joh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
14 november 2021

Eten is te lang onderweg en niet goed warm meer als het aankomt

Adi van der Maten
14 november 2021

We hebben heerlijk gegeten alleen jammer dat we ( we hadden een rijsttafel voor 2 personen besteld) van alles niet precies wisten wat het was... een idee om iets op de bakjes te schrijven?

Hetty Timmer
13 november 2021
BertTimmer
13 november 2021
Anette
13 november 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

Hendrik
9 november 2021
Essen
8 november 2021

Was even goed kijken. Maar goed online te bestellen. En altijd weer super lekker.

Bruil
8 november 2021

Eten was heerlijk maar bij de Sate' zaten maar 4 stokjes ipv 6

Carol
7 november 2021

De maaltijd was heerlijk maar erg jammer dat de stempelkaart niet gebruikt kon worden

Huisman
3 november 2021

Goed te eten en bestelling compleet

Anoniem
3 november 2021
Lian
27 oktober 2021

Wederom erg lekker gegeten!

Eva Kluvers
26 oktober 2021

Erg lekker eten afgehaald.

Jan
25 oktober 2021

Op tijden lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V V
23 oktober 2021

Het eten was heerlijk en de bezorger was vriendelijk en beleefd

Marian
22 oktober 2021

Superlekkere sushi. Hier ga ik zeker vaker sushi halen.

Rien
22 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit van het eten was prima. Zoals je van Rose Garden mag verwachten.

van de Beek
21 oktober 2021

Weer eens de rose garden combinatie. Heerlijk bereid en mooi op tijd geleverd. Top!!

Jan
20 oktober 2021

Het was allemaal top geregeld! Heerlijk!

Nijholt
19 oktober 2021

Zeer correct, op tijd en zeer smaakvol.

Settels
19 oktober 2021

Gevraagd of ze iets eerder konden komen dan op de site vermeld stond, dat was gelukt en ook nog eens heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
18 oktober 2021

Indische rijsttafel was heerlijk!

Cor de bruin
18 oktober 2021

Als gewoonlijk heerlijk

Vd Essenburg
18 oktober 2021

Het was zoals gebruikelijk weer helemaal top. En weer voor herhaling vatbaar👍

Aalt
17 oktober 2021

Erg lekker. Op tijd klaar.

Wessel Willemsen
16 oktober 2021

Jammer dat de kroepoek er niet bij geleverd is , wel betaald

Arie van den Top
15 oktober 2021

zoals altijd prima

Corrie Waaijenberg
14 oktober 2021

Gewoon top netjes op tijd heerlijk warm en het smaakt daar altijd zo verrukkelijk. jullie blijven mijn favoriet.

Debby
13 oktober 2021

Heerlijk gegeten, vlotte bezorging op afgesproken tijd!

Kees
11 oktober 2021

Goedenmorgen voor bezorging op de fiets was deze afstand te ver. dan koelt het eten te veel af.

Marieke
7 oktober 2021

Wat hebben we weer heerlijk sushi gegeten! En zo lief, een kaartje er bij voor mijn verjaardag, zo sympathiek en tof! Het was mooi compact maar niet droog en viel dus niet uit elkaar. Gewoon de beste sushi van Banrveld dus!

Gerjanne
4 oktober 2021

Het eten werd eerder bezorgd dan gezegd was en het was erg lekker!

Bianca
3 oktober 2021

Was weer heerlijk!!!

Marjanne
2 oktober 2021

Heerlijk eten!

Jo-Ann
2 oktober 2021

Wat een malse ossenhaas echt heerlijk. Het enige wat ik iets minder vind is de saus van de babi pangang, deze is wel erg zoet. Maar verder echt top! Spekkoek was een leuke en lekkere afsluiter. Ook onze vrienden die we trakteerden als bedankje vonden het echt heel erg lekker. Dus dank jullie wel.

Bitraco William Bieleveld
2 oktober 2021

Verrassend vernieuwend Goede zet

M. Vd Beek
1 oktober 2021
Anita
1 oktober 2021

Verrukkelijk, smaakvol en vers! Een gekleurd en netjes verzorgd uiterlijk.

Hendri
27 september 2021

Dit keer matig, niet warm en 1 bak met gebakken ei met rode saus was niet lekker en hebben we in container gegooid. Volgende x weer beter

Tiny van der Meer
26 september 2021

was weer heerlijk

Bakker
25 september 2021

Het was heerlijk

Marianne
25 september 2021

Weinig vlees.

wout w
19 september 2021

heerlijk gegeten, kwaliteit zeer goed

Noppen
18 september 2021

Heerlijk eten en goede vriendelijke bezorging en snel !

Kemp
18 september 2021

De parking eend hadden wij anders verwacht. Wat krokanter en minder in vet druipend. Viel wat tegen. De rest was weer perfect. De bezorging is perfect. En op tijd.

Jantiene
17 september 2021

De bestelling werd snel geleverd en zag op eerste zicht goed er uit. Helaas bleek de gebakken bannaan niet allemaal benaan maar zat er ook kip tussen,wat erg vervelend was aangezien ik zelf al 22 jaar geen vlees eet en dus snel alles weer uit spuugde. Dit telefoonisch ook gemeld.

Patricia
16 september 2021

Heerlijke rijsttafel gegeten! Uitgebreid en ruime porties. Perfect op tijd bezorgd.

v t Ooster
15 september 2021

De bestelling was optijd bezorgt en echt lekker en warm. Ik weet zeker dat ik vaker mijn bestelling bij Rosé Garden zal doen. Goede kwaliteit van eten daar houd ik van. En dat us wat Rise Garden levert.

Jurgen
13 september 2021
Melanie
13 september 2021

Beste sushi in Barneveld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dek
10 september 2021

Het eten was heerlijk. De mango werd gemist op de pokebowl.

Danielle Visser
9 september 2021

De bestelling werd niet compleet bezorgd. Kwartier later werd het ontbrekende bezorgd. De balletjes en garnalen waren zo niet krokant als anders

brom
9 september 2021

super ,geweldig

Bert Huizinga
8 september 2021

Heerlijk zachte verse sushi

Willigenburg
8 september 2021

Het zag er keurig uit en smaakte heerlijk

Ali Jansie
7 september 2021

Heerlijk gegeten.

Grada Verstraaten
6 september 2021

Wij hadden een Indische rijsttafel voor 2 personen. Erg lekker!! Een aanrader om te bestellen!!ruim genoeg voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regina de Sterke
4 september 2021

We bestellen regelmatig en de kwaliteit van het eten is altijd heel goed! We zijn vaste klanten geworden😃

Ben Radstaak (ACN)
4 september 2021

Was weer heerlijk. 😋 Iets meer variatie in de sushi box zou wel lekker zijn: niet 4 X 8 dezelfde maar bijvoorbeeld 8 X 4. 😃

Jan
4 september 2021

Heerlijk gegeten, op tijd en warm bezorgd.

Bakker
4 september 2021

Het was weer heerlijk!

Netty
31 augustus 2021

Ondanks het feit dat wij iets buiten de grens van Barneveld wonen, wordt alles op tijd thuis bezorgd

A. Wanner
30 augustus 2021

Was weer heerlijk als vanouds

Wilma,
29 augustus 2021

het was gewoon weer verrukkelijk

Nes
29 augustus 2021

Alles was koud op de bami na Bezorger was erg vriendelijk niks op aan te merken !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jarne
29 augustus 2021
Blokzijl
29 augustus 2021

In tegenstelling tot eerdere bestellingen en ervaringen, was het deze keer qua eten voor ons een teleurstelling. De smaken waren flauw en smakeloos. Wij zijn betere kwaliteit gewend van Rosé Garden.

Lyanne
29 augustus 2021

Fantastisch eten! Beste sushi van Barneveld!

Van de beek
28 augustus 2021

Babi pangangsaus smaakte anders dan normaal

L. van de Beek
28 augustus 2021

Het eten is heel goed. Wat ik wel een min punt vind ik dat wanneer je digitaal besteld en gelijk wil betalen via ideal € 0,25 extra moet betalen. En als je pint op de zaak kost het niets extra. Tja, dan kies je natuurlijk voor pinnen bij het afhalen.

Inge Morren
28 augustus 2021

Heerlijk eten, vriendelijk personeel!

Huisman
25 augustus 2021

Heerlijk gegeten. Zeer goede kwaliteit!

H.Zandbergen
23 augustus 2021

het was heerlijk

Visser
23 augustus 2021
Melanie
22 augustus 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w.w. van zomeren
22 augustus 2021

Verse producten en ondanks het laten bezorgen toch goed op temperatuur. Super food.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
21 augustus 2021

Heerlijk eten!

Joop Wijnties
20 augustus 2021

Zowel eten in het restaurant als afhalen is een garantie voor lekker eten,tevens is het een uitkomst om indien men afhaalt via internet te bestellen en te betalen.Helemaal TOP

A. Van middendorp
20 augustus 2021

Heerlijk weer gegeten met 6 mensen . Het is altijd heerlijk !!

Erik Morren
18 augustus 2021

Top kwaliteit en altijd netjes op afgesproken tijd klaar.

Kiki
17 augustus 2021

Was echt heerlijk! Super vers, mooi gerold en smaakte super. Gaan zeker nog een keer bestellen

Mark Van Der Zijden
17 augustus 2021

Ik ben fan van jullie maar excuses om te melden dat de sushi vandaag niet vers was. Het leek net of dat het restanten van het weekend waren helaas. We komen graag terug Gr mark

Bob van der Meer
16 augustus 2021

we hebben weer genoten

Cm de meijer
15 augustus 2021

Altijd lekker en optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walther
14 augustus 2021

Heerlijk gegeten en ga zo door, echt top!

De Heer
14 augustus 2021

Eten was perfect, bestelling keurig op tijd geleverd. Teleurgesteld dat bij een bestelling boven de 65 euro toch 25 cent als transactie kosten worden berekend

Arjen
14 augustus 2021

Sushi van Rose garden is altijd goed en zeer smakelijk. Voor ons de beste in Barneveld.

Anneke
13 augustus 2021

Eten netjes bezorgd. En ook heerlijk gegeten

Kemp
13 augustus 2021

In 1 woord geweldig.

Wouters
8 augustus 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd, helaas geen nasi ontvangen zoals online besteld maar witte rijst .

Bakker
8 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Wilco pol
7 augustus 2021

😋

Verhoeks
7 augustus 2021

Prima mmlekker engoed

K.M Gorissen
6 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten!

Harten
6 augustus 2021

Lekker eten van goede kwaliteit. Vriendelij personeel en stipte bezorging. Ga zo door!!

Harry Van Voskuilen
5 augustus 2021

Was weer heerlijk! Bedankt familie Pang en medewerkers!!

Jack
5 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Evert van den Broek
4 augustus 2021

Super lekker en goed verzorgd!

Rob Dekkers
1 augustus 2021

Online besteld en precies op tijd het eten klaar. Helemaal top !! Eten zelf was ook heerlijk !!

Pieter
31 juli 2021

Voor het eerst eten besteld Het was heerlijk . Ook makkelijk via online bestellen

Breet
31 juli 2021

loempia's waren taai en niet echt warm meer. Nasi te lang doorgekookt, waardoor het klef wordt. Ben eigenlijk beter gewend van dit restaurant.

M. Vd H
31 juli 2021

Lekker eten en meer dan voldoende. Online besteld deze keer en dat ging ook prima.

Marja
30 juli 2021

Heerlijk 🏆

Jacolien
30 juli 2021

Heerlijk was de sushi. Compliment voor de kok.

Wijnand van de Steeg
29 juli 2021

Heerlijk. Warm, op tijd en hoede kwaliteit

ML
29 juli 2021
Evert Meerveld
27 juli 2021

Op afgesproken tijd bezorgd kwaliteit uitstekend

Henny Landkroon
26 juli 2021

Zeer goed heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud Hazeleger
26 juli 2021
Caroline
25 juli 2021

Heerlijk gegeten en bezorging op tijd en netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M van Rooij
24 juli 2021

Top zoals we van Rose Garden gewend zijn.

Kees
23 juli 2021

Lekker gegeten, zoals altijd bij dit fijne restaurant. Wel bijzonder dat je €0,25 meer moet betalen als je vie de site bestelt ipv dat je telefonisch doorgeeft.

Linda
22 juli 2021

Het was weer heerlijk!

Tijsseling
20 juli 2021

Altijd heerlijk jullie sushi! En keurig verzorgd.

Jos van Dijk
18 juli 2021

Geweldig lekker eten! Voor herhaling vatbaar!

Cindy
17 juli 2021

Thaise curry en sushi erg lekker! Groente in de curry was vers. Beetje prijzig wel maar kwaliteit van eten is goed 👍

Sonja
17 juli 2021

Op tijd, heerlijk van smaak helemaal top

Kok
16 juli 2021
K.
15 juli 2021

Ik heb vanddag orientalmenu voor 1 persoon geprobeerd. Goede prijs. Mooie bak. Lekker vlees & eieren. Rijst was een beetje droog. Jammer dat er geen groenten (boontjes of zo) bij zaten. Dan is het een complete gezond & betaalbare maaltijd voor een persoon als je een keer geen zin in koken hebt. Maar ik ga zeker vaker eten bestellen bij jullie hoor. Vooral sushi’s zijn super lekker.

Marion van Zwetselaar
14 juli 2021

Heerlijk

Harry
14 juli 2021

Was weer super!

Van eekelen
13 juli 2021

Zoals altijd heerlijk!

Pascal
12 juli 2021

Het eten is prima, maar de vriendelijkheid bij het afhalen is dermate ver te zoeken dat je je gaat afvragen wat je verkeerd hebt gedaan. Geen lachje en/of bedankje kan er vanaf terwijl ik drie volle tassen eten kom halen. Dat is toch ook een deel van Horeca onderneming, vriedelijkheid naar je gasten.

Roland
10 juli 2021

Heerlijk gegeten van de rijsttafel voor 2. Snel bezorgd ook!

A. Jansen
3 juli 2021

Rose Garden levert kwaliteit waarvoor ik graag uit Ede kom.

Anke
2 juli 2021

Super goed restaurant!

L. Aalsma
1 juli 2021

De bezorging was redelijk 60 min ipv 45. Hoeveelheid is minder dan de gemiddelde ander chinees. Alles is wat kleiner, loempia niet erg gevuld en sommige producten een synthetische smaak. Daarnaast is de sate een soort van borrelhap stokjes plus. Kroepoek 2 plakjes maar wel € 3,50. Kortom niet voor om hier opnieuw te bestellen.

VdBosch
1 juli 2021

Heerlijke overdaad aan eten! Gaan we vaker doen, warm, lekker en op afgesproken tijd bezorgd! Fijn!

Annet polhout
30 juni 2021

Heerlijk gegeten. Bedankt en tot gauw.

Flos
28 juni 2021

goede kwaliteit

Slijkhuis
28 juni 2021

Het was prima , het rieten was ook héérlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
27 juni 2021

Heerlijk was het weer. Genoten en super snelle vriendelijke bezorging. Bedankt 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jarne
27 juni 2021

Heerlijk deze keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.B.
26 juni 2021

Miste alleen saté stokjes bij de bestelling. Jammer

Arie
26 juni 2021

Weer heerlijk gegeten, top!.

Elvera
25 juni 2021

Altijd lekker, optijd bezorgd!

Corine
25 juni 2021

Zoals altijd heerlijk eten. De sushi is hier erg geliefd.

Breet
19 juni 2021

Minder goed dan normaal. Loempia's waren koud, bakjes lagen om en hadden dus gelekt. Vlees was taai. Bezorging was ruim kwartier later dan aangegeven.

Evert Meerveld
19 juni 2021

Niets aan toevoegen uitstekend

Peter
19 juni 2021

Wat een geweldige service en kwaliteit weer. En het mooiste is dat Rocky even belde dat de bestelling 10 minuten later zou komen. Hoeveel service wil je hebben?

Piet
18 juni 2021

Lekker gegeten

Thijmen
18 juni 2021

Wij hadden verschillende gerechten besteld. Alles was lekker en goed op temperatuur. Gaan wij zeker vaker bestellen.

Hetty van Ingen
16 juni 2021
Marja
15 juni 2021

Heerlijk zoals altijd

Bakker
13 juni 2021

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
12 juni 2021

The best sushi in town😍

Harry
11 juni 2021

Goed als altijd!

Bea
10 juni 2021

Super bedankt voor de geweldige service . Thuisbezorgd terwijl er geen bezorger was omdat we het niet konden halen ! Dank je wel .

hans
10 juni 2021

Dit eten is vers, heerlijk en zeer smaakvol

Broekhuis
10 juni 2021

zeer verzorgt,kortom uitstekend!!

Bert Timmer
10 juni 2021
Van eekelen
8 juni 2021

Heerlijk zoals altijd

Jarne
6 juni 2021

We miste alleen de kroepoek bij de rijsttafel maar ondanks dat hebben we heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bob v.d.meer
6 juni 2021

het was weer erg lekker zoals altijd al jarenlang

De ridder
6 juni 2021

Goede kwaliteit, zoals we al jaren gewend zijn

Derk
5 juni 2021
Gerdien V donselaar
5 juni 2021
H.Meijer
5 juni 2021

Het was prima verzorgt ,ook de Dame die van de bezorging , in een woord geweldig kom zeker weer terug

Adi
4 juni 2021

We hebben vandaag het maandmenu gegeten maar ik vond het eten wat flauw

Ellen
30 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.